__xXx__ Üye otostopçu' Alıntı: hoşbulduk kardeşlerim nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin hacı nasılsın
otostopçu' Alıntı: hoşbulduk kardeşlerim nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin hacı nasılsın
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap codblackops2' Alıntı: Benimkini hatırlıyormusun Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: çoook Genişletmek için tıkla ... StunnerDead' Alıntı: ne bileym Genişletmek için tıkla ... .
Pondusss' Alıntı: çoook Genişletmek için tıkla ... StunnerDead' Alıntı: ne bileym Genişletmek için tıkla ... .
doctorrr Üye Şu anda 27 kişi bu konuyu okuyor. (15 üye ve 12 misafir) ynsemrekose, alpayoktay, Pondusss+, BreakerZote, Türe+, __xXx__, codblackops2+, DreaMagiC+, otostopçu+, StunnerDead, Şehriyar, haydaravısyon, MrTech+
Şu anda 27 kişi bu konuyu okuyor. (15 üye ve 12 misafir) ynsemrekose, alpayoktay, Pondusss+, BreakerZote, Türe+, __xXx__, codblackops2+, DreaMagiC+, otostopçu+, StunnerDead, Şehriyar, haydaravısyon, MrTech+
Amaru Shady Üye codblackops2' Alıntı: Ben? Genişletmek için tıkla ... seni de. Hepinizi ... - - - Eklendi - - - BreakerZote' Alıntı: Ne Diyosun Sen Nerdee Genişletmek için tıkla ...
codblackops2' Alıntı: Ben? Genişletmek için tıkla ... seni de. Hepinizi ... - - - Eklendi - - - BreakerZote' Alıntı: Ne Diyosun Sen Nerdee Genişletmek için tıkla ...
otostopçu Üye codblackops2' Alıntı: Hoşgeldin Orhan nasılsın Genişletmek için tıkla ... __xXx__' Alıntı: hoşgeldin hacı nasılsın Genişletmek için tıkla ... DreaMagiC' Alıntı: Çok şükür iyiyim seni sormalı ? Genişletmek için tıkla ... iyiyim hocalarım sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz
codblackops2' Alıntı: Hoşgeldin Orhan nasılsın Genişletmek için tıkla ... __xXx__' Alıntı: hoşgeldin hacı nasılsın Genişletmek için tıkla ... DreaMagiC' Alıntı: Çok şükür iyiyim seni sormalı ? Genişletmek için tıkla ... iyiyim hocalarım sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: sen içiyor musun Genişletmek için tıkla ... yok la ama o puroların tadını merak ediyorum
Pondusss' Alıntı: sen içiyor musun Genişletmek için tıkla ... yok la ama o puroların tadını merak ediyorum
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap __xXx__' Alıntı: s.A millet nasılsınız Genişletmek için tıkla ... a.s adaş hoşgeldin.
Elektr0 Üye BreakerZote' Alıntı: Ne Devresi Yapacan Genişletmek için tıkla ... PIC16... ile led kontrol devresi şuan sadece 1 led var bunu 8 led'e kadar çıkartıp efekler eklemeye çalışacagım sonra tabela için alt yapıyı hazırlamış olacagım kısmende mikrodenetleyici kontrollu led aydınlatmalı animasyonlu tabela
BreakerZote' Alıntı: Ne Devresi Yapacan Genişletmek için tıkla ... PIC16... ile led kontrol devresi şuan sadece 1 led var bunu 8 led'e kadar çıkartıp efekler eklemeye çalışacagım sonra tabela için alt yapıyı hazırlamış olacagım kısmende mikrodenetleyici kontrollu led aydınlatmalı animasyonlu tabela
MasteLaa Üye otostopçu' Alıntı: naber fatih Genişletmek için tıkla ... Sormuştum kuzum ama göremedin sanırım İyiyim senden naber
otostopçu' Alıntı: naber fatih Genişletmek için tıkla ... Sormuştum kuzum ama göremedin sanırım İyiyim senden naber
BreakerZote Üye ynsemrekose' Alıntı: Şu anda 27 kişi bu konuyu okuyor. (15 üye ve 12 misafir) ynsemrekose, alpayoktay, Pondusss+, BreakerZote, Türe+, __xXx__, codblackops2+, DreaMagiC+, otostopçu+, StunnerDead, Şehriyar, haydaravısyon, MrTech+ Genişletmek için tıkla ... Maşallah
ynsemrekose' Alıntı: Şu anda 27 kişi bu konuyu okuyor. (15 üye ve 12 misafir) ynsemrekose, alpayoktay, Pondusss+, BreakerZote, Türe+, __xXx__, codblackops2+, DreaMagiC+, otostopçu+, StunnerDead, Şehriyar, haydaravısyon, MrTech+ Genişletmek için tıkla ... Maşallah
codblackops2 Üye otostopçu' Alıntı: iyiyim hocalarım sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... İyiyiz çok şükür
otostopçu' Alıntı: iyiyim hocalarım sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... İyiyiz çok şükür
Türe Üye Şu anda 22 kişi bu konuyu okuyor. (14 üye ve 8 misafir) Türe, __xXx__, ynsemrekose+, codblackops2+, otostopçu, alpayoktay+, BreakerZote, Pondusss+, DreaMagiC+, Şehriyar, haydaravısyon, MrTech
Şu anda 22 kişi bu konuyu okuyor. (14 üye ve 8 misafir) Türe, __xXx__, ynsemrekose+, codblackops2+, otostopçu, alpayoktay+, BreakerZote, Pondusss+, DreaMagiC+, Şehriyar, haydaravısyon, MrTech
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: yok la ama o puroların tadını merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... anladım. Baban içiyor ama di mi
__xXx__' Alıntı: yok la ama o puroların tadını merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... anladım. Baban içiyor ama di mi
DreaMagiC Üye otostopçu' Alıntı: iyiyim hocalarım sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Ne biliyorsan benim hakkımda aynı farklı bi durum yok inşallah sende de sorun yok
otostopçu' Alıntı: iyiyim hocalarım sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Ne biliyorsan benim hakkımda aynı farklı bi durum yok inşallah sende de sorun yok