tragedie Emekli Yönetici Ağa ne düşünüyorsun 2 gündür pınar gelmiyor rahatım derin derin nefes alıyorum diğer konudada öne geçtik
Ağa ne düşünüyorsun 2 gündür pınar gelmiyor rahatım derin derin nefes alıyorum diğer konudada öne geçtik
tragedie Emekli Yönetici öğlen Operasyon yaptık ağa fena oldu 7bela hüsnü kayıp aynen 2 gündür değme keyfime de Başına bir şey gelmemiştir inş
öğlen Operasyon yaptık ağa fena oldu 7bela hüsnü kayıp aynen 2 gündür değme keyfime de Başına bir şey gelmemiştir inş
haltie Üye kötüye ne olur rıdvanın fibula kemiğini kırdılar bu kez uyuz oluyom böyle adamlara bu kadarda olmaz
haltie Üye yazık abi takım farketmez genç adam holoskodada aynısı oldu delgado piyasada yok nihat oyanayamadı bütün yıl sakatlıktan nobre sezonu kapattı hafta önce ferrari ayıptır
yazık abi takım farketmez genç adam holoskodada aynısı oldu delgado piyasada yok nihat oyanayamadı bütün yıl sakatlıktan nobre sezonu kapattı hafta önce ferrari ayıptır
tragedie Emekli Yönetici geçmiş olsun bu sene 3 büyüklerde sakatlıklardan çok çekti ama bizim Sağlık kurulu Çok iyi çAbuk iyileşti bizim adamlar
geçmiş olsun bu sene 3 büyüklerde sakatlıklardan çok çekti ama bizim Sağlık kurulu Çok iyi çAbuk iyileşti bizim adamlar
calamity jane Üye ben aşkımı çok özledim ve şimdi onsuz gözüme uyku girmio allah herkesi sevdigine kavustursun ben askımı çok seviyorum
ben aşkımı çok özledim ve şimdi onsuz gözüme uyku girmio allah herkesi sevdigine kavustursun ben askımı çok seviyorum
Love Prince Üye Vur kadehi ustam bu gecede sarhoşuz Kalan sağlar bizimdir acıdan mayhoşuz İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze Bundandır böyle dibe vuruşumuz
Vur kadehi ustam bu gecede sarhoşuz Kalan sağlar bizimdir acıdan mayhoşuz İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze Bundandır böyle dibe vuruşumuz
tragedie Emekli Yönetici flybyblue' Alıntı: kimsee yok mu sobet etsek Genişletmek için tıkla ... biz varız kimseden Sayarsan
tragedie Emekli Yönetici haltie' Alıntı: yok burdayım levent selam verdim naber kardeşim flyblue kardeşim hoşgeldin isim ne Genişletmek için tıkla ... o zaman iyi geceler halitcim sagol iyiyim senden nbr
haltie' Alıntı: yok burdayım levent selam verdim naber kardeşim flyblue kardeşim hoşgeldin isim ne Genişletmek için tıkla ... o zaman iyi geceler halitcim sagol iyiyim senden nbr
haltie Üye memnun oldum gökhan kardeşim hoşgeldin nasılsın bende halit levent kardeşim sağolasın iyiyim az yorgunum ama cimbom yenilmiş daha iyiyim
memnun oldum gökhan kardeşim hoşgeldin nasılsın bende halit levent kardeşim sağolasın iyiyim az yorgunum ama cimbom yenilmiş daha iyiyim