doctorrr Üye Türe' Alıntı: olum işlemciyle ne alaka Genişletmek için tıkla ... ne bikleyim la o mevzular dönmüyomu burda
Türe' Alıntı: olum işlemciyle ne alaka Genişletmek için tıkla ... ne bikleyim la o mevzular dönmüyomu burda
MasteLaa Üye ynsemrekose' Alıntı: siz pc denmi bahsediyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Telefondaki Ram dan bahsediyorduk ki sen benimki 680 mhz dedin
ynsemrekose' Alıntı: siz pc denmi bahsediyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Telefondaki Ram dan bahsediyorduk ki sen benimki 680 mhz dedin
crazy_oruc Üye MasteLaa' Alıntı: JB ne getirecek merak ediyorum Çok ram yiyor GB bu kadar yemiyordu Genişletmek için tıkla ... pro kullan
MasteLaa' Alıntı: JB ne getirecek merak ediyorum Çok ram yiyor GB bu kadar yemiyordu Genişletmek için tıkla ... pro kullan
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap codblackops2' Alıntı: sen kendini ne sanıyorsun Genişletmek için tıkla ... sana ne oluyor bu akşam
Türe Üye ynsemrekose' Alıntı: siz pc denmi bahsediyorsunuz Genişletmek için tıkla ... ics'deki ram'den işlemcide boşyer diye bi kavram yok
ynsemrekose' Alıntı: siz pc denmi bahsediyorsunuz Genişletmek için tıkla ... ics'deki ram'den işlemcide boşyer diye bi kavram yok
BreakerZote Üye ynsemrekose' Alıntı: siz pc denmi bahsediyorsunuz Genişletmek için tıkla ... 680 Mhz'li Pc İşlemcisimi Kaldı
ynsemrekose' Alıntı: siz pc denmi bahsediyorsunuz Genişletmek için tıkla ... 680 Mhz'li Pc İşlemcisimi Kaldı
doctorrr Üye Türe' Alıntı: olum işlemciyle ne alaka Genişletmek için tıkla ... ha pardon panpa dalmışım
MasteLaa Üye longway' Alıntı: Bende buradayım Genişletmek için tıkla ... Mehmet abim hoş geldin de tanışalım bize tanıt kendini
longway' Alıntı: Bende buradayım Genişletmek için tıkla ... Mehmet abim hoş geldin de tanışalım bize tanıt kendini
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MasteLaa' Alıntı: JB ne getirecek merak ediyorum Çok ram yiyor GB bu kadar yemiyordu Genişletmek için tıkla ... symbain ın gözünü seveyim
MasteLaa' Alıntı: JB ne getirecek merak ediyorum Çok ram yiyor GB bu kadar yemiyordu Genişletmek için tıkla ... symbain ın gözünü seveyim
doctorrr Üye BreakerZote' Alıntı: 680 Mhz'li Pc İşlemcisimi Kaldı Genişletmek için tıkla ... ben tel zannediyorum azizim mazhar
BreakerZote' Alıntı: 680 Mhz'li Pc İşlemcisimi Kaldı Genişletmek için tıkla ... ben tel zannediyorum azizim mazhar
Türe Üye Bugün değişik bişey yapıcam ; Tanımadıklarım varsa kendini tanıtsınlar bana tanışalım kaynaşalım
codblackops2 Üye Vatron' Alıntı: sana ne oluyor bu akşam Genişletmek için tıkla ... içimdeki 2.şahsiyete söylüyorum helal olsun demediğini bırakma
Vatron' Alıntı: sana ne oluyor bu akşam Genişletmek için tıkla ... içimdeki 2.şahsiyete söylüyorum helal olsun demediğini bırakma
MasteLaa Üye codblackops2' Alıntı: Niye bana şizofren damgası vuruyorsun Genişletmek için tıkla ... Estafirulah canımın içi ben eğleniyoruz diye yaptım ama
codblackops2' Alıntı: Niye bana şizofren damgası vuruyorsun Genişletmek için tıkla ... Estafirulah canımın içi ben eğleniyoruz diye yaptım ama
codblackops2 Üye MasteLaa' Alıntı: Estafirulah canımın içi ben eğleniyoruz diye yaptım ama Genişletmek için tıkla ... Bende eğleniyordum ama sen niye birden ciddileştin
MasteLaa' Alıntı: Estafirulah canımın içi ben eğleniyoruz diye yaptım ama Genişletmek için tıkla ... Bende eğleniyordum ama sen niye birden ciddileştin
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap codblackops2' Alıntı: bak halen cevap veriyor Genişletmek için tıkla ... neye kızdın böyle
MasteLaa Üye crazy_oruc' Alıntı: pro kullan Genişletmek için tıkla ... Kuzum helal olsun bugün 2. önerin vallahi sağol da bu pro nedir Vatron' Alıntı: symbain ın gözünü seveyim Genişletmek için tıkla ... Kral ya kral kral - - - Eklendi - - - nextman' Alıntı: Hayırlı geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin abim
crazy_oruc' Alıntı: pro kullan Genişletmek için tıkla ... Kuzum helal olsun bugün 2. önerin vallahi sağol da bu pro nedir Vatron' Alıntı: symbain ın gözünü seveyim Genişletmek için tıkla ... Kral ya kral kral - - - Eklendi - - - nextman' Alıntı: Hayırlı geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin abim