MasteLaa Üye alpayoktay' Alıntı: 320MB boş 270MB kullanılıyor deli olucam Genişletmek için tıkla ... Senin gene iyi Benim ics 600 mb yiyor
alpayoktay' Alıntı: 320MB boş 270MB kullanılıyor deli olucam Genişletmek için tıkla ... Senin gene iyi Benim ics 600 mb yiyor
BreakerZote Üye alpayoktay' Alıntı: 320MB boş 270MB kullanılıyor deli olucam Genişletmek için tıkla ... Windows Xp O Kadar Kullanmıyor
alpayoktay' Alıntı: 320MB boş 270MB kullanılıyor deli olucam Genişletmek için tıkla ... Windows Xp O Kadar Kullanmıyor
codblackops2 Üye MasteLaa' Alıntı: Neden ne yaptım ki Genişletmek için tıkla ... Ben sana ne zaman mastelaa dedim ki
Otroligt Üye MasteLaa' Alıntı: Senin gene iyi Benim ics 600 mb yiyor Genişletmek için tıkla ... Boş yazmışım Telefonda 320MB ram var
MasteLaa' Alıntı: Senin gene iyi Benim ics 600 mb yiyor Genişletmek için tıkla ... Boş yazmışım Telefonda 320MB ram var
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap codblackops2' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... şu smileyi kullanma bana sapık bunlar.
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: Senin gene iyi Benim ics 600 mb yiyor Genişletmek için tıkla ... 680 mhz 140 ı boş
MasteLaa Üye codblackops2' Alıntı: Sana mı soracağım Fatih sanane git git bir de konuşuyor boş boş Genişletmek için tıkla ... Ne dedim ki
codblackops2' Alıntı: Sana mı soracağım Fatih sanane git git bir de konuşuyor boş boş Genişletmek için tıkla ... Ne dedim ki
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MasteLaa' Alıntı: Senin gene iyi Benim ics 600 mb yiyor Genişletmek için tıkla ... bu android harbiden donanım canavarı
MasteLaa' Alıntı: Senin gene iyi Benim ics 600 mb yiyor Genişletmek için tıkla ... bu android harbiden donanım canavarı
codblackops2 Üye MasteLaa' Alıntı: Ne dedim ki Genişletmek için tıkla ... Niye bana şizofren damgası vuruyorsun
MasteLaa Üye Vatron' Alıntı: bu android harbiden donanım canavarı Genişletmek için tıkla ... JB ne getirecek merak ediyorum Çok ram yiyor GB bu kadar yemiyordu
Vatron' Alıntı: bu android harbiden donanım canavarı Genişletmek için tıkla ... JB ne getirecek merak ediyorum Çok ram yiyor GB bu kadar yemiyordu