Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

bende karar veremedim hala
ama içimden bir ses ıphone den saşma diyor

İphone nin işlemcisi daha güclü diye duydum s3de 4 çekirdek var fakat iphonu öyle duydum

s3 abimde var iphone da amcamın oğlunda ikisi de kendi telini savunuyor

- - - Eklendi - - -

abimin söylediklerine göre(çok araştırdı) hemen hemen her şeyde s3 üstünmüş işlemci de dahil

İphone nin işlemcisi daha güclü diye duydum s3de 4 çekirdek var fakat iphonu öyle duydum

iPhone'un yazılımı çok iyi. Çok da iyi grafik kartı var. Iyi işleyince parıldıyor tabi ama Android 4.1 de çok güzel gibi görünüyor. Eski Androidler gibi değil, daha farklı daha iyi.
Yeni iPhone ve 4.1 JellyBean gelince karşılaştırmak lazım bence.

jelly bean geliş tarihi belli oldumu

s3 abimde var iphone da amcamın oğlunda ikisi de kendi telini savunuyor

- - - Eklendi - - -

abimin söylediklerine göre(çok araştırdı) hemen hemen her şeyde s3 üstünmüş işlemci de dahil

olaya tek boyutlu bakamayız. Sadece donanımla olmaz. Biri 4 çekirdek diğeri çift çekirdek ama hâlâ arada gözle görülür fark yok. Burada sorun var o zaman. O da yazılım sorunu. Android yeni yeni adam oluyor.

s3'ün çakıl mavisi beni baya etkiledi.tasarımı da harika bence.iphone 'un ekranı çok küçük bence

benim içime sinmedi ama ya iphone kullanış bakımından daha iyi

s3 güzel gayet memnunum da daha alalı 1 ay oldu ekranda bir kaç çizik olusdu bende ekran koruyucu aldım buzlu cam gibi göstersede korusun yeter

o tür telefonları alıpta memnun olmamak imkansız gibi birşey zaten. ikisini de kullananların hepsi mmemnun

s3'ün çakıl mavisi beni baya etkiledi.tasarımı da harika bence.iphone 'un ekranı çok küçük bence

aslında iPhone küçük değil, ideal. Yeni Androidler çok büyük. 6.nesil iPhone'da da ekran büyüyecek ama en fazla 4"olur ki bence gayet güzel.

aslında iPhone küçük değil, ideal. Yeni Androidler çok büyük. 6.nesil iPhone'da da ekran büyüyecek ama en fazla 4"olur ki bence gayet güzel.
Katılıyorum fazla büyük ekran iyi deil bencede tek elinle telefonu rahat bir şekilde kullanmalısınki oda iphone gayet rahat kullanılır s3 öyle değil ^^

Gereksizlerdeki konu ne öyle

- - - Eklendi - - -

Novayı bir 3.5" de oynamak var bi de 4.8" de.

adı üstünde gereksiz :

- - - Eklendi - - -

nasıl ama ömerin taklidini iyi yapabildim mi

Gereksizlerdeki konu ne öyle

- - - Eklendi - - -

Novayı bir 3.5" de oynamak var bi de 4.8" de.

gereksizlerdeki konuya cevap yazdım kontrol et.
4.8" çok büyük. 4.3" iyi ama fazlası telefon için gereksiz. Hem benim parmakların ince uzun 4"de de oynarım gayet güzel