Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

kız arkadaşın için yeterli. Üst düzey için yeterli değil diyorum. Üst düzeyden kastım geliştiriceler vs gibi kullanıcılar yanlış anlaşılmasın.
Aynen öyle kız arkadaşına yeterli . Ben sadece orta düzey kullanıcılara göre biraz düşük olduğunu söyledim ..

Elektr0

Üye

sakin ol sakin

sesimi daha iyi duyurabilmek içln

hadi ismail gidiyorsan git ya
Bi türlü bırakmıyorsunuzki Daha deminde bi abi ''la'' kelimesini yanlış anladı ona anlatmak zorunda kaldım gene gidemedim bakın ozman şöle yapalım . Bana son olarak bişeler demek isteyen varsa 2 dk içinde sölesin onun dışında yazdıklarımdan mesul değilim
(ne yapayım başka türlü gidemiorm )

- - - Eklendi - - -

sesimi daha iyi duyurabilmek içln
ağlama benide ağlatacan

Elektr0

Üye

Sonuç olarak çıkıyor ? Onu gördüğümüz zaman 720 p lerin artık eskidiğini göreceğiz ?

- - - Eklendi - - -

Yok ya ben sinirli değilimde öyle bi durum olduğunda olan sinirimi size yansttım bi an

evet öyle oldu

Sonuç olarak çıkıyor ? Onu gördüğümüz zaman 720 p lerin artık eskidiğini göreceğiz ?

- - - Eklendi - - -

Yok ya ben sinirli değilimde öyle bi durum olduğunda olan sinirimi size yansttım bi an

Apple The New iPad'le harika bir çözünürlük getirdi. Ama ben hâlâ 720p HD izlerken zevk alıyorum. Bu çoğu kullanıcı için geçerli. Ayrıca o 1280p'yi kaç telefon ya da tablet destekleyecek ve bunları kaç kişi alacak?

çalışmıyorsan ne diye gidiyorsun anlamadım

bu saatlerede uyuz oluyorum ya

iki kere sayfayı yeniledim yine mesaj yok

- - - Eklendi - - -

hoşgeldin ömer yoksa burda mıydın bende yeni geldimde