Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

@ponduss
Şuan yüklediğim romlarla karşılaştırırsak gingerbreadın en yükseği bile çok düşük kalır.

Ekran boyutu göreceli olabilir ama halk genelinde ''buda çok küçükmüş be! '' deniyor genellikle.

Nokia purewiev ve galaxy s2 1080p video kaydı yapabilior (görsen n8 i çöpe atarsın ve zaten 1080 p video telefonda değil 1080 p led bir televizyonda son seste açınca anlaşılır.)

son ses dememin sebebi video kaydı yaparkanki ses kalitesi. Galaxy s2 nin 5.1 ch. Heleki ona bir ses sistemi döşe aklın hayalin durur.(bu konuda çokda emin konuşmak istemem ama bildiğim kadarıyla böyle)

Ram olayında ise okadar çok değişkenler yatıyorki. mesela ben 1 kere galaxy ace plus kullandım telefon ağlıyordu resmen arkada 2 oyun 1 net 2 program açık bıraktım diye....

Auto rotate hakkında pek bilgim yok netten baktığımda yok yazıyordu....

dogrusun ben 2.3.6 kullanıyorum şikayetçi degilim eskimedi yükleyeli 3 ay oldumu tam hatırlamıyorum ama

- - - Eklendi - - -

hoş bulduk kardeşim..

Daha dün SII 2.3 ile iPhone 4S'e kafa tutuyordu, bugün eski oldu. Yazık. Hâlâ SII kullanan kullanıcılar var XDA'de. Önemli olan kullanmayı bilmek.

Elektr0

Üye
Benim zoruma giden şeylerden biri telefon 700 750 tl civarında fakat görüntülü konusma yok bu nası bi olay anlamadım

2011 de oparatörlerin görüntülü konuşma kullanımı %1 lik bir paydı yani millet olarak konuştugumuz kişiyi görmek zorunda hissetmiyoruz bazen çok tartışıyorum bu konuda
senin telefonda 3g var mı sorusuna var dedigim zaman milleti inandıramıyorum
Bkz cevap : hani kamerası yok ki önde nasıl 3g si var ?

- - - Eklendi - - -

Daha dün SII 2.3 ile iPhone 4S'e kafa tutuyordu, bugün eski oldu. Yazık. Hâlâ SII kullanan kullanıcılar var XDA'de. Önemli olan kullanmayı bilmek.
benim kuzen android in 1.5 sürümünü kullanmakta ve memnun yani

Tepkiler: HolyCarboy
İyide zaten 3 g görüntülü konuşma değilki hız boyutu

(sana değil onlara gülüyorum )

Neyse ya size iyi sohbetler ben çıkıyorumm..

Elektr0

Üye

İyide zaten 3 g görüntülü konuşma değilki hız boyutu

onu bilen kişiler olarak şanslıyız çogu insan bilmiyor işte öndeki kamerayı 3G sanıyor...3g açıp gösteriyorum bak 3g yazıyor diyorum yok arkadaş kabullenmiyor önde kamera yoksa 3g yok demektir bazen 3g internet ile alakalı bişi diyorum o zaman dedigime pişman ediyorlar onları aşalamıyorumda hatta içlerinde akrabam bile var ama hani söylediklerimede inansalar keşke

Demek ace plus yeterli bi telefon değil diyorsunuz

Ben de Galaxy S'de ICS'deyken daha çok verim aldım. Ama S serisinin dışındaki telefonlar için GB yeterli, fazlası sorun olur.
Ekran boyutu bence gayet güzel. Ve bayan kullanıcılar için en ideali.
1080p yapanları biliyorum, demek istediğim 720p seneye düşük falan olmaz. 1280p olmayacağına göre 720p yine yüksek olacak, adı üstünde HD.
Ses konusunda, Galaxy SII'de Yamaha gibi bi ses çipi vardı galiba, yeterli düzeyde. Ama Dolby kullanan Nokialar kadar değil.
Arkada 2 tane oyun açmanın mantığı ne? O telefondan ne belliyorsun ki..

haklısın aslında
biliyorum.

Bende Kaçtım Hayırlı Sabahlar Size

AYNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNIII AYNI AYNI AYNI DURUM BENiMKİSİDE heleki o milletin içinde 3 gmin olmadığını ve 3 gnin hız olmadığını iddia edipte beni millete gerizekalı gibi göstermek isteyen kişileri var ya beyzbol sopasını diklemesine soluk borusundan sokup sırtından çıkartıp ortada oluşan boşluğu bir çıkıntıya yerleştirip öylecene asmak istiyorum

selamün aleyküm...
Söz verdiğlm gibi 10 dakikalık gecikmeyle de olsa 5 gibi geri geldim. Var mı hatırlayan sözü mü

1280 p seneye çıkıyor