Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Elektr0

Üye
[video=youtube;n8I8QGFA1oM]http://www.youtube.com/watch?v=n8I8QGFA1oM[/video]

Paşam hani senin işindi bu Symbian yaa Yapma etme gözünü seveyim .d

Yaw onu derken biraz esprisine diyorumda gerçekten symbian ve android hakkında baya bir bilgim var. Rom kurmak performans artırmak ile ilgili. Symbiana devam edecektim ama yarıda kesip androide geçtim. Öyle ufak detayları bilemem... ama symbian ve android sistemleri hakkında çok iyi şekilde bilgiler verebilirim...

ortalama 100 mb, hatta 60 MB RAM kalır dedin di mi doğru okudum. Bu hakarettir. Ekran boyutu sana küçük gelebilir, kimine yeter göreceli bir şey bu. Gingerbread mazide falan kalmadı, 2.3.6 ne ROMlar var haberin yok. 720p seneye düşük sayılacak N8 hâlâ Sensation'dan daha iyi video çekiyor. Ayrıca telefon yatay ekran destekliyor.
Diyeceğim, bence 600 lira bile etmez ama, hayırlı olsun.

Neresi ufak detay yav Hafıza kartı gidecek d

Elektr0

Üye

700-750 tlye samsungun önerebileceğin hangi telefonu var peki 700 750 derkende evkurda bu gene 900 u buluyor

Son ericsson neo v al. Hem şık hem ekran büyüklüğü ideal hem zarif hemde oyun yönünden bile %70 seviyelerinde Performansta geyet iyi. Fakat androidin çıkardığı ics sürümleriyle çok sorun yaşadı. Ben alsam custom rom yüklerim zatende şimdi sen sevgiline alıorsan işler değişir yani custom rom felan olmaz

Benim zoruma giden şeylerden biri telefon 700 750 tl civarında fakat görüntülü konusma yok bu nası bi olay anlamadım

Benim zoruma giden şeylerden biri telefon 700 750 tl civarında fakat görüntülü konusma yok bu nası bi olay anlamadım

çoğu kullanıcı görüntülü görüşme yapmıyor. Ben 3 5 kez kullandım sadece. Son 2 yılda kullanmadım bile. Çoğu kimse kullanmayınca da böyle bi extra eklemek pek mantıklı değil.

Tepkiler: HolyCarboy