Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

ah u lan ah oruç tutmakta zor be yaaa

1 ghz islemci 512 mb ramin neresi az ?
Şuanda 1 ghz işlemci zaten normal sayılır bnmkisi 1.4 ghz mesela , yeni nesiller daha yüksek çıkacak 2 ghz gibisinden yani bi anlamda düşükde diyebiliriz bu sıralamaya bakarsak.
512 mb ram emin ol boş kalan ram 100 mb gibi bişey olur ortalama. Hele birde romun kötüyse 60 mb gibi olur(orjinal romlar berbattır her telefonda ) , birde arkada program açık bırakır + duvarkağıdın canlı duvarkağıdı olursa telefon sıkış tepiş bişey yapamaz ....

3.6 inch , çok küçük....

1300 mah idare eder nitelikte ...

5 mp gayet ve gayet düşük.

320x480 piksel düşük.

android 2.3 gingerbread mazihte kaldı okadar eski , performansını %50 gibi alırsın telefondan.

ekran boyutunu telefon boyutuna oranlarsan telefon aşırı büyük.

ekran tipi kapasitif tft , proximity sensör accelometer ve en önemlisi auto rotate yok yani dümdüz ekran yani düşük

kamerada 720 p video kaydı yok ki 720 p bile düşük sayılacak 1 sene sonra , videoda düşük

java sistemi düşük

yanlış anlama kötüleme gibi bi amacım yok ben sadece günümüzdeki orta kalite telefonlara göre kıyaslama yaptım sonuç bu. Aynı fiyata fıstık gibi telefonlarda var. Ha sevgilin sadece standart olarak mesaj çekiip telefon edip nete girecekse sıkıntı yok zaten fazla beklentide olmaz.

Satış Elemanı Gibisin

hadi ben yazacamıda yazdım artık rahat uyuyabilirim günaydın herkese ben gittim

Symbian senin işinse o zman söyle bakalım formatsız hafıza kartındaki .exe'li dosyalar nasıl kurtarılır..
Tam olarak ne dediğini anlamadım ama okadar ayrıntılı bilmiyorum. Ha şu telefona sistem yükle veya hackle dersin uraşır didinir illa yaparım. Bu dediğinide bilmiyorsam hemen öğrenebilirim

Edit: öğrenebilirim

- - - Eklendi - - -

Hay Maşallah David Levin Gibi Konuştun
o kim yaw

Şimdide Colly Myers Gibi Sordun

Sağolasın kardesim dediğimgibi fazla oyunla onla bunla işi olmaz face & mesaj & internet kafi birde baska telefon alma seçeneğim yok telefon 900 tlye gelior evkurda tabi vade farklı fiytatı bu normal fiyat 750 tl evkurda basska uygun bu fiyata böyle telefon yok evkurdan almamda sart

java sistemi düşük nette rahat dolaşamayabilir....