MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: anlamadım kuzu Genişletmek için tıkla ... Senin ayın üyeliğini onaylar niteliktemiydi acaba diye dedim ama codblackops2' Alıntı: Furkan ayın üyesi olsun kendime 2 gün ban atcam dermişim Genişletmek için tıkla ... Çok büyük konuştun __xXx__' Alıntı: gel yiyelim paşa yenilebilir durumda Genişletmek için tıkla ... Sana afiyet olsun abim inşallah bir gün birlikte yemek nasip olur Pondusss' Alıntı: açtığım 1 konu bile yok üstelik bu ay uyarı puanı aldım. Genişletmek için tıkla ... Uyarı aldı ise tamamdır kesin ayın üyesisin maceracı üye
Pondusss' Alıntı: anlamadım kuzu Genişletmek için tıkla ... Senin ayın üyeliğini onaylar niteliktemiydi acaba diye dedim ama codblackops2' Alıntı: Furkan ayın üyesi olsun kendime 2 gün ban atcam dermişim Genişletmek için tıkla ... Çok büyük konuştun __xXx__' Alıntı: gel yiyelim paşa yenilebilir durumda Genişletmek için tıkla ... Sana afiyet olsun abim inşallah bir gün birlikte yemek nasip olur Pondusss' Alıntı: açtığım 1 konu bile yok üstelik bu ay uyarı puanı aldım. Genişletmek için tıkla ... Uyarı aldı ise tamamdır kesin ayın üyesisin maceracı üye
codblackops2 Üye Pondusss' Alıntı: uyarı puanı beni üzdü. Üstelik hakaret olması daha kötü. Genişletmek için tıkla ... Hakaret olsa neyse.bildiğin sövmüşsün adama
Pondusss' Alıntı: uyarı puanı beni üzdü. Üstelik hakaret olması daha kötü. Genişletmek için tıkla ... Hakaret olsa neyse.bildiğin sövmüşsün adama
__xXx__ Üye MasteLaa' Alıntı: Senin ayın üyeliğini onaylar niteliktemiydi acaba diye dedim ama Çok büyük konuştun Sana afiyet olsun abim inşallah bir gün birlikte yemek nasip olur Uyarı aldı ise tamamdır kesin ayın üyesisin maceracı üye Genişletmek için tıkla ... inşallah kardeşim
MasteLaa' Alıntı: Senin ayın üyeliğini onaylar niteliktemiydi acaba diye dedim ama Çok büyük konuştun Sana afiyet olsun abim inşallah bir gün birlikte yemek nasip olur Uyarı aldı ise tamamdır kesin ayın üyesisin maceracı üye Genişletmek için tıkla ... inşallah kardeşim
codblackops2 Üye MasteLaa' Alıntı: Senin ayın üyeliğini onaylar niteliktemiydi acaba diye dedim ama Çok büyük konuştun Sana afiyet olsun abim inşallah bir gün birlikte yemek nasip olur Uyarı aldı ise tamamdır kesin ayın üyesisin maceracı üye Genişletmek için tıkla ... 1 ay desem ?
MasteLaa' Alıntı: Senin ayın üyeliğini onaylar niteliktemiydi acaba diye dedim ama Çok büyük konuştun Sana afiyet olsun abim inşallah bir gün birlikte yemek nasip olur Uyarı aldı ise tamamdır kesin ayın üyesisin maceracı üye Genişletmek için tıkla ... 1 ay desem ?
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Senin ayın üyeliğini onaylar niteliktemiydi acaba diye dedim ama Çok büyük konuştun Sana afiyet olsun abim inşallah bir gün birlikte yemek nasip olur Uyarı aldı ise tamamdır kesin ayın üyesisin maceracı üye Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa' Alıntı: Senin ayın üyeliğini onaylar niteliktemiydi acaba diye dedim ama Çok büyük konuştun Sana afiyet olsun abim inşallah bir gün birlikte yemek nasip olur Uyarı aldı ise tamamdır kesin ayın üyesisin maceracı üye Genişletmek için tıkla ...
codblackops2 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ömer ban ama ekmek ban. Ne iğrenç espiri bu ya. Espiri mi bu şimdi. Genişletmek için tıkla ... Olsun abi espri espridir
OttomaN TigeR' Alıntı: Ömer ban ama ekmek ban. Ne iğrenç espiri bu ya. Espiri mi bu şimdi. Genişletmek için tıkla ... Olsun abi espri espridir
DreaMagiC Üye codblackops2' Alıntı: Furkan ayın üyesi olsun kendime 2 gün ban atcam dermişim Genişletmek için tıkla ... Hahahaha
codblackops2' Alıntı: Furkan ayın üyesi olsun kendime 2 gün ban atcam dermişim Genişletmek için tıkla ... Hahahaha
Amaru Shady Üye codblackops2' Alıntı: Hakaret olsa neyse.bildiğin sövmüşsün adama Genişletmek için tıkla ... uff. Onun meselesi uzun sonra anlatırım - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: Olsun abi espri espridir Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Şehriyar' Alıntı: Ayin uyesini soyliiim mi Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin Lütfullah.
codblackops2' Alıntı: Hakaret olsa neyse.bildiğin sövmüşsün adama Genişletmek için tıkla ... uff. Onun meselesi uzun sonra anlatırım - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: Olsun abi espri espridir Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Şehriyar' Alıntı: Ayin uyesini soyliiim mi Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin Lütfullah.
codblackops2 Üye Pondusss' Alıntı: uff. Onun meselesi uzun sonra anlatırım Genişletmek için tıkla ... Daha ne dediğini bilmiyorum salladım o yorumu
Pondusss' Alıntı: uff. Onun meselesi uzun sonra anlatırım Genişletmek için tıkla ... Daha ne dediğini bilmiyorum salladım o yorumu
Elektr0 Üye Şehriyar' Alıntı: Ayin uyesini soyliiim mi Genişletmek için tıkla ... söylemeyen Taş gibi olsun . taştan kasıtı herkez biliyor
Şehriyar' Alıntı: Ayin uyesini soyliiim mi Genişletmek için tıkla ... söylemeyen Taş gibi olsun . taştan kasıtı herkez biliyor
Amaru Shady Üye codblackops2' Alıntı: Daha ne dediğini bilmiyorum salladım o yorumu Genişletmek için tıkla ... sana söylemiştim ama unuttuğun iyi olmuş
codblackops2' Alıntı: Daha ne dediğini bilmiyorum salladım o yorumu Genişletmek için tıkla ... sana söylemiştim ama unuttuğun iyi olmuş