Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

haltie

Üye
bugün çok güzeldi bugünü sevdim

tragedie

Emekli Yönetici
Ben hergünü seviyorum Kardeşim

haltie

Üye
bende severim ama bazıları özel oluyor
futbolu senin gibi adamlarla seviyorum ama bazıları çok ciddiye alıp tadını kaçırıyor işin eğlencesini bitiriyor
ne var ne yok kardeşim iyimisin

tragedie

Emekli Yönetici
iyiyim Halitcim yac forumda yaşı küçük olanlar var seviyeyi Bazen düşürüyorlar ben genelde nazımın geçtiği kişilerle muhabbet ediyorum maksat eşşeğin kulağına su kaçırmamak senden nbr yahşi batıyı seyrettim tamamen fiyasko bu sene yerli filmlerden hayır yok bana bakalım recep ivedik 3 nasılmış

haltie

Üye
eyvallah kardeşim şaka yapıyoruz bu işin keyfi böyle çıkar eğlence kızdırma ama ciddiye alıp olayı başka yerlere götürmeye gerek yok arkadaşız yoksa maksat muhabbet olsun.

orjinali çıktımkı recebin

tragedie

Emekli Yönetici
kardeşim kompleks yok bende mesala iyi adamlar bu hayatta kazansın diyorum içimden ertuğrul sağlam şampiyon olsunki böyle adamları bir daha kovmasınlar

orjinali daha düşmedi pusudayım bende

Praetor

Emekli Yönetici
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?..

haltie

Üye
adamı kovmadık ki başarısız oldu bizde çok normal değil mi neden yolasınlar başarılı olsa aragones ispanyayı şampiyon yaptı sizde onu yolladınız misal

hoşgeldin admin sen nasılsın

tragedie

Emekli Yönetici
selamlar hoş geldiniz hüseyin ve ata

haltie

Üye
hoşgeldin hüseyin senden naber

tragedie

Emekli Yönetici
eyvallah hüseyin kardeşim iyi olmaktan Başka bir seçeneğimiz varmı sen nasılsın

hoşbulduk iyi demek adetten olmuş, iyi diyelim iyi olalım

tragedie

Emekli Yönetici
Daim olsun hüseyin kardeşim

oserbir

Üye
selam beyler bu ovi store dan nasıl uygulama indiriliyor msj at diyor atıyorum cebe geliyor verdiği linki tıklıyorum üzgünüz diyor...

Praetor

Emekli Yönetici
İyiyim ben de moderatör...
General olacağım yahu
Yarbaylık ve albaylığı hiç görmemiş birisi olarak generalliği görecek miyim acaba dünya gözüyle

haltie

Üye
selam beyler bu ovi store dan nasıl uygulama indiriliyor msj at diyor atıyorum cebe geliyor verdiği linki tıklıyorum üzgünüz diyor...

hiç denemedim kardeş oviden indirme ne arıyosun bizde vardır belki söyle aradığın proyu

İyiyim ben de moderatör...
General olacağım yahu
Yarbaylık ve albaylığı hiç görmemiş birisi olarak generalliği görecek miyim acaba dünya gözüyle

son 30 mesaj kasalım biraz hızlanın beyler admini general yapıcaz basın tuşlara

minoo

Üye
slam millet
Levent abiiii nasısn acı var mı acı

tragedie

Emekli Yönetici
iyi o zaman Ata yumurtamı tavuktan çıkar tavukmu yumurtadan çıkar yorum yaparmısın ...