otostopçu Üye Emma-Watson' Alıntı: Ya arkadaşlar şu şarkıyıda dinlemeden ölme dediğiniz bir şarkı.var mı? Genişletmek için tıkla ... [video=youtube;vZYbEL06lEU]http://www.youtube.com/watch?v=vZYbEL06lEU[/video]
Emma-Watson' Alıntı: Ya arkadaşlar şu şarkıyıda dinlemeden ölme dediğiniz bir şarkı.var mı? Genişletmek için tıkla ... [video=youtube;vZYbEL06lEU]http://www.youtube.com/watch?v=vZYbEL06lEU[/video]
__xXx__ Üye otostopçu' Alıntı: bende iyiyim sahur vaktini bekleyoz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... allah kolaylık versin iyiyim teşekkür ederim
otostopçu' Alıntı: bende iyiyim sahur vaktini bekleyoz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... allah kolaylık versin iyiyim teşekkür ederim
Otroligt Üye DreaMagiC' Alıntı: Bazen insanlar dengesizleşebiliyor bunlardan uzak durmak gerek Genişletmek için tıkla ...
DreaMagiC' Alıntı: Bazen insanlar dengesizleşebiliyor bunlardan uzak durmak gerek Genişletmek için tıkla ...
Emma-Watson Üye otostopçu' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ne Oldu Pot Mu Kırdım Fail Mi Oldum Anlamadım
__xXx__ Üye DreaMagiC' Alıntı: A.s abi göremedim seni bu ara Genişletmek için tıkla ... nasılsın tarık ne var ne yok
DreaMagiC' Alıntı: A.s abi göremedim seni bu ara Genişletmek için tıkla ... nasılsın tarık ne var ne yok
MasteLaa Üye __xXx__' Alıntı: iyiyim fatihcim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim abim güzel insanlar ile sohbet ediyorduk Emma-Watson' Alıntı: Ya arkadaşlar şu şarkıyıda dinlemeden ölme dediğiniz bir şarkı.var mı? Genişletmek için tıkla ... Kudur Baby Şaka bir yana Göksel'in son şarkısını öneririm '' Uzaktan '' ama biliyorsundur zaten
__xXx__' Alıntı: iyiyim fatihcim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim abim güzel insanlar ile sohbet ediyorduk Emma-Watson' Alıntı: Ya arkadaşlar şu şarkıyıda dinlemeden ölme dediğiniz bir şarkı.var mı? Genişletmek için tıkla ... Kudur Baby Şaka bir yana Göksel'in son şarkısını öneririm '' Uzaktan '' ama biliyorsundur zaten
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: çok iyiyim şükür sende iyisin inşallah. Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim abi allah razı olsun
OttomaN TigeR' Alıntı: çok iyiyim şükür sende iyisin inşallah. Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim abi allah razı olsun
otostopçu Üye Emma-Watson' Alıntı: Ne Oldu Pot Mu Kırdım Fail Mi Oldum Anlamadım Genişletmek için tıkla ... gidenin arkasından ağlanır gidiom deyince ağladık geçti
Emma-Watson' Alıntı: Ne Oldu Pot Mu Kırdım Fail Mi Oldum Anlamadım Genişletmek için tıkla ... gidenin arkasından ağlanır gidiom deyince ağladık geçti
OttomaN TigeR Üye alpayoktay' Alıntı: Büyük ihtimal yılın üyesi seçildin abim Genişletmek için tıkla ... Tebrikleri alayım
alpayoktay' Alıntı: Büyük ihtimal yılın üyesi seçildin abim Genişletmek için tıkla ... Tebrikleri alayım
codblackops2 Üye MasteLaa' Alıntı: Ben de iyiyim abim güzel insanlar ile sohbet ediyorduk Kudur Baby Şaka bir yana Göksel'in son şarkısını öneririm '' Uzaktan '' ama biliyorsundur zaten Genişletmek için tıkla ... İsmail yk mı dinliyorsun
MasteLaa' Alıntı: Ben de iyiyim abim güzel insanlar ile sohbet ediyorduk Kudur Baby Şaka bir yana Göksel'in son şarkısını öneririm '' Uzaktan '' ama biliyorsundur zaten Genişletmek için tıkla ... İsmail yk mı dinliyorsun
Emma-Watson Üye MasteLaa' Alıntı: Ben de iyiyim abim güzel insanlar ile sohbet ediyorduk Kudur Baby Şaka bir yana Göksel'in son şarkısını öneririm '' Uzaktan '' ama biliyorsundur zaten Genişletmek için tıkla ... Bilmiyordum Bir Bakayım
MasteLaa' Alıntı: Ben de iyiyim abim güzel insanlar ile sohbet ediyorduk Kudur Baby Şaka bir yana Göksel'in son şarkısını öneririm '' Uzaktan '' ama biliyorsundur zaten Genişletmek için tıkla ... Bilmiyordum Bir Bakayım
__xXx__ Üye ynsemrekose' Alıntı: hoşgeldin arda Genişletmek için tıkla ... hosbulduk kardeşim nasılsın