Türe Üye StunnerDead' Alıntı: hacım sen benim 1v1 oynayışımı görmemişin takım oyununda kötüyüm ben Genişletmek için tıkla ... İzlemiştim hiç de pro gibi değildin ben kaçtı pro man
StunnerDead' Alıntı: hacım sen benim 1v1 oynayışımı görmemişin takım oyununda kötüyüm ben Genişletmek için tıkla ... İzlemiştim hiç de pro gibi değildin ben kaçtı pro man
codblackops2 Üye Pondusss' Alıntı: Bilmiyorum bro, benimki ona karşı onu biliyorum yok, daha söyleyemedim bile Genişletmek için tıkla ... Seninki ona karşımı - - - Eklendi - - - random1' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Nasılsın abi
Pondusss' Alıntı: Bilmiyorum bro, benimki ona karşı onu biliyorum yok, daha söyleyemedim bile Genişletmek için tıkla ... Seninki ona karşımı - - - Eklendi - - - random1' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Nasılsın abi
Amaru Shady Üye selam millet - - - Eklendi - - - nerdesiniz la - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: Seninki ona karşımı - - - Eklendi - - - Nasılsın abi Genişletmek için tıkla ... bi kere de fesatlık yapma - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: Furkan aslında söylemen için süper bir fikir var ama utanır mısın bilmem Genişletmek için tıkla ... pm at bro - - - Eklendi - - - 4 mesaj attım, bununla 5 oldu hâlâ kimse yok.
selam millet - - - Eklendi - - - nerdesiniz la - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: Seninki ona karşımı - - - Eklendi - - - Nasılsın abi Genişletmek için tıkla ... bi kere de fesatlık yapma - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: Furkan aslında söylemen için süper bir fikir var ama utanır mısın bilmem Genişletmek için tıkla ... pm at bro - - - Eklendi - - - 4 mesaj attım, bununla 5 oldu hâlâ kimse yok.
StunnerDead Üye Türe' Alıntı: İzlemiştim hiç de pro gibi değildin ben kaçtı pro man Genişletmek için tıkla ... sen öyle diyorsan değilimdir süleyman
Türe' Alıntı: İzlemiştim hiç de pro gibi değildin ben kaçtı pro man Genişletmek için tıkla ... sen öyle diyorsan değilimdir süleyman
StunnerDead Üye BreakerZote' Alıntı: Arka Planda Kaldık Bugun Genişletmek için tıkla ... naber yakışıklı bea
BreakerZote Üye StunnerDead' Alıntı: sen öyle diyorsan değilimdir süleyman Genişletmek için tıkla ... Sivaslı Sanada Laf Attık Hiç
StunnerDead' Alıntı: sen öyle diyorsan değilimdir süleyman Genişletmek için tıkla ... Sivaslı Sanada Laf Attık Hiç
Amaru Shady Üye BreakerZote' Alıntı: İyilik Furkan Senden Nabr Genişletmek için tıkla ... çok iyiyim - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: Geldim mobil kalacam ona göre Genişletmek için tıkla ... sonunda
BreakerZote' Alıntı: İyilik Furkan Senden Nabr Genişletmek için tıkla ... çok iyiyim - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: Geldim mobil kalacam ona göre Genişletmek için tıkla ... sonunda
BreakerZote Üye Pondusss' Alıntı: çok iyiyim - - - Eklendi - - - sonunda Genişletmek için tıkla ... Daha Öncede Neden Diye Sorduydum Nerden Başlayacağımı Bilemedin Yazdın - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... A.s Ömer
Pondusss' Alıntı: çok iyiyim - - - Eklendi - - - sonunda Genişletmek için tıkla ... Daha Öncede Neden Diye Sorduydum Nerden Başlayacağımı Bilemedin Yazdın - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... A.s Ömer
StunnerDead Üye Türe' Alıntı: Geldim mobil kalacam ona göre Genişletmek için tıkla ... acemi yim bundan sonra ok ? - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... aleykum selam bangülüm
Türe' Alıntı: Geldim mobil kalacam ona göre Genişletmek için tıkla ... acemi yim bundan sonra ok ? - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... aleykum selam bangülüm
Amaru Shady Üye BreakerZote' Alıntı: Daha Öncede Neden Diye Sorduydum Nerden Başlayacağımı Bilemedin Yazdın - - - Eklendi - - - A.s Ömer Genişletmek için tıkla ... anlamadım hoşgeldin Ömer
BreakerZote' Alıntı: Daha Öncede Neden Diye Sorduydum Nerden Başlayacağımı Bilemedin Yazdın - - - Eklendi - - - A.s Ömer Genişletmek için tıkla ... anlamadım hoşgeldin Ömer
Türe Üye Sen Acemi isen Bende Arielmi yim - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: çok iyiyim - - - Eklendi - - - sonunda Genişletmek için tıkla ... gelmeme mi yoksa mobil olmama mı
Sen Acemi isen Bende Arielmi yim - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: çok iyiyim - - - Eklendi - - - sonunda Genişletmek için tıkla ... gelmeme mi yoksa mobil olmama mı