minoo Üye al bu da benden iqrençdaşım qel beraber içelm --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: derdini söylemeyen derman bulamaz Genişletmek için tıkla ... yk bnmkinin derman yok harbiden war da ben bulamıyorum deil cidden yok.
al bu da benden iqrençdaşım qel beraber içelm --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: derdini söylemeyen derman bulamaz Genişletmek için tıkla ... yk bnmkinin derman yok harbiden war da ben bulamıyorum deil cidden yok.
tragedie Emekli Yönetici minoo' Alıntı: a.s abicm..nasılsn Genişletmek için tıkla ... eyvallah abisi iyiydim seni gördüm kötü oldum başımın belası
minoo' Alıntı: a.s abicm..nasılsn Genişletmek için tıkla ... eyvallah abisi iyiydim seni gördüm kötü oldum başımın belası
minoo Üye İntifada' Alıntı: eyvallah abisi iyiydim seni gördüm kötü oldum başımın belası Genişletmek için tıkla ... abi böyle diyosun ya iice seni qıcık edesim qeliyo elbet izmit'e düşer yolum
İntifada' Alıntı: eyvallah abisi iyiydim seni gördüm kötü oldum başımın belası Genişletmek için tıkla ... abi böyle diyosun ya iice seni qıcık edesim qeliyo elbet izmit'e düşer yolum
tragedie Emekli Yönetici eyvallah Halit iyiyim bende Ufuk Torrenti indirdinmi Pınar eğer izmite yolun düşerse Kendimi kör testere ile kesip intihar ederim
eyvallah Halit iyiyim bende Ufuk Torrenti indirdinmi Pınar eğer izmite yolun düşerse Kendimi kör testere ile kesip intihar ederim