Şehriyar Üye Pondusss' Alıntı: iyi Genişletmek için tıkla ... sorduğum soruya bakınca aykut olduğumu düşünebilirsin ama korkma değilim Ya telefonda otomatik albüm kapağını indiren müzik çalarlar var ya bunu pc de de yapan program biliyor musun hiç ?
Pondusss' Alıntı: iyi Genişletmek için tıkla ... sorduğum soruya bakınca aykut olduğumu düşünebilirsin ama korkma değilim Ya telefonda otomatik albüm kapağını indiren müzik çalarlar var ya bunu pc de de yapan program biliyor musun hiç ?
codblackops2 Üye DreaMagiC' Alıntı: Aleyküm Selam Ömer nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür sen
DreaMagiC Üye random1' Alıntı: aleykümselam tarık hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum abim nasılsın - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: İyiyim çok şükür sen Genişletmek için tıkla ... İyiyim şükrolsun Nasıl gidiyor hayat
random1' Alıntı: aleykümselam tarık hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum abim nasılsın - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: İyiyim çok şükür sen Genişletmek için tıkla ... İyiyim şükrolsun Nasıl gidiyor hayat
Amaru Shady Üye Şehriyar' Alıntı: sorduğum soruya bakınca aykut olduğumu düşünebilirsin ama korkma değilim Ya telefonda otomatik albüm kapağını indiren müzik çalarlar var ya bunu pc de de yapan program biliyor musun hiç ? Genişletmek için tıkla ... kızma ama hayır
Şehriyar' Alıntı: sorduğum soruya bakınca aykut olduğumu düşünebilirsin ama korkma değilim Ya telefonda otomatik albüm kapağını indiren müzik çalarlar var ya bunu pc de de yapan program biliyor musun hiç ? Genişletmek için tıkla ... kızma ama hayır
ANIL Admin codblackops2' Alıntı: selamun Aleyküm Genişletmek için tıkla ... DreaMagiC' Alıntı: Selamün Aleyküm cümleten Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam, hoşgeldiniz...
codblackops2' Alıntı: selamun Aleyküm Genişletmek için tıkla ... DreaMagiC' Alıntı: Selamün Aleyküm cümleten Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam, hoşgeldiniz...
ANIL Admin Pondusss' Alıntı: evet ben de öyleydim Genişletmek için tıkla ... keşke böyle bir grup yok olmasaydı...
Pondusss' Alıntı: evet ben de öyleydim Genişletmek için tıkla ... keşke böyle bir grup yok olmasaydı...
DreaMagiC Üye nsekiz' Alıntı: aleyküm selam, hoşgeldiniz... Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk efenim merhaba
Amaru Shady Üye nsekiz' Alıntı: keşke böyle bir grup yok olmasaydı... Genişletmek için tıkla ... hayırlısı be gülüm
Amaru Shady Üye DreaMagiC' Alıntı: Nasılsınız Furkan Bey Genişletmek için tıkla ... sağolun dirimecik bey
DreaMagiC Üye random1' Alıntı: Neyse ben kaçar. Herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler abim yeni gelmiştim ben ama neyse - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: sağolun dirimecik bey Genişletmek için tıkla ... Bak şimdi ben senin nickinle böyle dalga geçsem hoşuna gider mi gitmez sende dalga geçme Onu sadece yunus diyebilir
random1' Alıntı: Neyse ben kaçar. Herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler abim yeni gelmiştim ben ama neyse - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: sağolun dirimecik bey Genişletmek için tıkla ... Bak şimdi ben senin nickinle böyle dalga geçsem hoşuna gider mi gitmez sende dalga geçme Onu sadece yunus diyebilir
Amaru Shady Üye Şehriyar' Alıntı: Niye kizayim yahu Genişletmek için tıkla ... kızamazsın zaten - - - Eklendi - - - DreaMagiC' Alıntı: İyi geceler abim yeni gelmiştim ben ama neyse - - - Eklendi - - - Bak şimdi ben senin nickine öyle desem hoşuna gider mi gitmez sende dalga geçme Genişletmek için tıkla ...
Şehriyar' Alıntı: Niye kizayim yahu Genişletmek için tıkla ... kızamazsın zaten - - - Eklendi - - - DreaMagiC' Alıntı: İyi geceler abim yeni gelmiştim ben ama neyse - - - Eklendi - - - Bak şimdi ben senin nickine öyle desem hoşuna gider mi gitmez sende dalga geçme Genişletmek için tıkla ...
codblackops2 Üye DreaMagiC' Alıntı: Hoşbuldum abim nasılsın - - - Eklendi - - - İyiyim şükrolsun Nasıl gidiyor hayat Genişletmek için tıkla ... İyi çok şükür Murat abi ben orhan ,mahir süleyman fatihi haxballda bzguna uğrattık - - - Eklendi - - - nsekiz' Alıntı: aleyküm selam, hoşgeldiniz... Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk nasılsın? - - - Eklendi - - - random1' Alıntı: Neyse ben kaçar. Herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler abim - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: sağolun dirimecik bey Genişletmek için tıkla ... :
DreaMagiC' Alıntı: Hoşbuldum abim nasılsın - - - Eklendi - - - İyiyim şükrolsun Nasıl gidiyor hayat Genişletmek için tıkla ... İyi çok şükür Murat abi ben orhan ,mahir süleyman fatihi haxballda bzguna uğrattık - - - Eklendi - - - nsekiz' Alıntı: aleyküm selam, hoşgeldiniz... Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk nasılsın? - - - Eklendi - - - random1' Alıntı: Neyse ben kaçar. Herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler abim - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: sağolun dirimecik bey Genişletmek için tıkla ... :