emreli01 Üye nsekiz' Alıntı: gırtlak... tel kopuyor [video=youtube;x6XBlkvTmv8]http://www.youtube.com/watch?v=x6XBlkvTmv8&feature=player_detailpage#t=87 s[/video] Genişletmek için tıkla ... o trampetciin bi derdi var galiba
nsekiz' Alıntı: gırtlak... tel kopuyor [video=youtube;x6XBlkvTmv8]http://www.youtube.com/watch?v=x6XBlkvTmv8&feature=player_detailpage#t=87 s[/video] Genişletmek için tıkla ... o trampetciin bi derdi var galiba
doctorrr Üye nsekiz' Alıntı: biraz öyleler tabi 94ten beri yoklar Genişletmek için tıkla ... yani ben eskilerdende dinlerim (pink floyd rolling stones) ama bu
nsekiz' Alıntı: biraz öyleler tabi 94ten beri yoklar Genişletmek için tıkla ... yani ben eskilerdende dinlerim (pink floyd rolling stones) ama bu
ANIL Admin ynsemrekose' Alıntı: yani ben eskilerdende dinlerim (pink floyd rolling stones) ama bu Genişletmek için tıkla ... nirvana dinlemeyip rock dinleyen yoktur dinlemelisin... - - - Eklendi - - - emreli01' Alıntı: o trampetciin bi derdi var galiba Genişletmek için tıkla ... onun özelliği o herkes öyle çalamaz
ynsemrekose' Alıntı: yani ben eskilerdende dinlerim (pink floyd rolling stones) ama bu Genişletmek için tıkla ... nirvana dinlemeyip rock dinleyen yoktur dinlemelisin... - - - Eklendi - - - emreli01' Alıntı: o trampetciin bi derdi var galiba Genişletmek için tıkla ... onun özelliği o herkes öyle çalamaz
Türe Üye ynsemrekose' Alıntı: aynen bendede ttnet - - - Eklendi - - - hayırdır panpa Genişletmek için tıkla ... hax pampi
ynsemrekose' Alıntı: aynen bendede ttnet - - - Eklendi - - - hayırdır panpa Genişletmek için tıkla ... hax pampi
doctorrr Üye nsekiz' Alıntı: nirvana dinlemeyip rock dinleyen yoktur dinlemelisin... Genişletmek için tıkla ... bi bakıyım durda alışmak zor olacak heralde... - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: hax pampi Genişletmek için tıkla ... n'oldu? - - - Eklendi - - - neyse ben kaçar öpüldünüz gençler
nsekiz' Alıntı: nirvana dinlemeyip rock dinleyen yoktur dinlemelisin... Genişletmek için tıkla ... bi bakıyım durda alışmak zor olacak heralde... - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: hax pampi Genişletmek için tıkla ... n'oldu? - - - Eklendi - - - neyse ben kaçar öpüldünüz gençler
Amaru Shady Üye ynsemrekose' Alıntı: bi bakıyım durda alışmak zor olacak heralde... - - - Eklendi - - - n'oldu? - - - Eklendi - - - neyse ben kaçar öpüldünüz gençler Genişletmek için tıkla ...
ynsemrekose' Alıntı: bi bakıyım durda alışmak zor olacak heralde... - - - Eklendi - - - n'oldu? - - - Eklendi - - - neyse ben kaçar öpüldünüz gençler Genişletmek için tıkla ...
ANIL Admin ynsemrekose' Alıntı: bi bakıyım durda alışmak zor olacak heralde... neyse ben kaçar öpüldünüz gençler Genişletmek için tıkla ... akustik albümlerinden başla... görüşmek üzere...
ynsemrekose' Alıntı: bi bakıyım durda alışmak zor olacak heralde... neyse ben kaçar öpüldünüz gençler Genişletmek için tıkla ... akustik albümlerinden başla... görüşmek üzere...
random1 Üye DreaMagiC' Alıntı: Selamün Aleyküm cümleten Genişletmek için tıkla ... aleykümselam tarık hoşgeldin
DreaMagiC Üye codblackops2' Alıntı: selamun Aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Ömer nasılsın