pelın_ Türe' Alıntı: sen abla geçen o kadar yazdım tık yok Ömer ben de iyiyim sağol sorduğun için sen de iyisin inş. Genişletmek için tıkla ... kusurabakma ablam görmemişim
Türe' Alıntı: sen abla geçen o kadar yazdım tık yok Ömer ben de iyiyim sağol sorduğun için sen de iyisin inş. Genişletmek için tıkla ... kusurabakma ablam görmemişim
Otroligt Üye OttomaN TigeR' Alıntı: h.g. Alpay Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum gökcen abi nasılsın
StunnerDead Üye OttomaN TigeR' Alıntı: sonunu düşünen mürid olamaz Mahir Genişletmek için tıkla ... Murid yollarından geldik geçtik biz halife olduk sen onu muridlerine söyle
OttomaN TigeR' Alıntı: sonunu düşünen mürid olamaz Mahir Genişletmek için tıkla ... Murid yollarından geldik geçtik biz halife olduk sen onu muridlerine söyle
OttomaN TigeR Üye alpayoktay' Alıntı: Hoşbuldum gökcen abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... elhamdülillah kardeşim sıkıntımız yok. Sen nasılsın?
alpayoktay' Alıntı: Hoşbuldum gökcen abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... elhamdülillah kardeşim sıkıntımız yok. Sen nasılsın?
Otroligt Üye ynsemrekose' Alıntı: alpay gelmiş hoşgelmiş Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum nasılsın
BreakerZote Üye alpayoktay' Alıntı: İyi ol zaten ee napıyonuz Genişletmek için tıkla ... Takılmaca Sen Napıyorsun
Otroligt Üye OttomaN TigeR' Alıntı: elhamdülillah kardeşim sıkıntımız yok. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Sağol abim bende iyiyim çok şükür
OttomaN TigeR' Alıntı: elhamdülillah kardeşim sıkıntımız yok. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Sağol abim bende iyiyim çok şükür
doctorrr Üye codblackops2' Alıntı: Alpay,Yunus,Mahir,Süleyman hoşgeldiniz nasılsınız Genişletmek için tıkla ... çok şükür pirim - - - Eklendi - - - alpayoktay' Alıntı: hoşbuldum nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyim çok şükür sen nasılsın
codblackops2' Alıntı: Alpay,Yunus,Mahir,Süleyman hoşgeldiniz nasılsınız Genişletmek için tıkla ... çok şükür pirim - - - Eklendi - - - alpayoktay' Alıntı: hoşbuldum nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyim çok şükür sen nasılsın
OttomaN TigeR Üye StunnerDead' Alıntı: Murid yollarından geldik geçtik biz halife olduk sen onu muridlerine söyle Genişletmek için tıkla ... benim bugün maxibendide son günüm halifem artık şeyh sensin hayırlı olsun
StunnerDead' Alıntı: Murid yollarından geldik geçtik biz halife olduk sen onu muridlerine söyle Genişletmek için tıkla ... benim bugün maxibendide son günüm halifem artık şeyh sensin hayırlı olsun
StunnerDead Üye codblackops2' Alıntı: Alpay,Yunus,Mahir,Süleyman hoşgeldiniz nasılsınız Genişletmek için tıkla ... bana sordun ya la iyiyiym bomba gibiyim uzaktan kumandam olun mu ?
codblackops2' Alıntı: Alpay,Yunus,Mahir,Süleyman hoşgeldiniz nasılsınız Genişletmek için tıkla ... bana sordun ya la iyiyiym bomba gibiyim uzaktan kumandam olun mu ?
BreakerZote Üye ynsemrekose' Alıntı: onur abi hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Emre Naılsın
Otroligt Üye codblackops2' Alıntı: Alpay,Yunus,Mahir,Süleyman hoşgeldiniz nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum ben iyiyim seni sormalı
codblackops2' Alıntı: Alpay,Yunus,Mahir,Süleyman hoşgeldiniz nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum ben iyiyim seni sormalı