Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

telefon modelleriyle aram iyi değil iyi olsa anlardım ne demek istediğinizi ama bahsettiğiniz telleri tanımıyorum... Estağfirullah abi niye kafa buluyum

telefon forumu ama sohbet bölümü lütfen bunları ayırt edebilelim
ayrıca ben konuşmayın demiyorum konuşunda benin gibi cahillerede bi açıklama borçlusunuz

migrenle ilgili fazla bi bilgim yok ama(ne kadar cahilmişim ben ya) baş ağrısının ne demek olduğunu bılırım

Muhammet şöyle anlatayım kısaca tıpta adı konulamayan şiddetli baş ağrılarına Migren denir. Nedeni belli değil türlü türlü olaylardan meydana gelebiliyor ışığa karşı fazla duyarlılık gibi. Bunu geçirmenin tek yolu var tedavisi yok kurtulma yöntemin yok. Ağrı kesici ile bi nebze ağrını dindirebilirsin o kadar.

telefon modelleriyle aram iyi değil iyi olsa anlardım ne demek istediğinizi ama bahsettiğiniz telleri tanımıyorum... Estağfirullah abi niye kafa buluyum

Kapasitif ve rezistif olarak iki çeşit ekran var.kapasitif ekran parmak ısısıyla çalışır ve rezistife göre kat kat hassastır.rezistif ekran tırnakla çalışır (gerçi ben parmakla da kullanıyorum )ekrana biraz baskı uygulaman gerekir..

Alfanumerik ise bildiğin tuş takımıdır

- - - Eklendi - - -

Sağlamdır taş gibi telefon metal kasa Usta onlar yerine al bi tane Sony Ericsson Live With Walkman rahat et

bak tarığa nasıl da düşünceli hemen açıklamasını yaptı....
çok teşekkür ederim tarık bilgi için. Sanırım biliyordum

ömer... Alfanumeriği şimdi hatırladım ama diğerlerini ilk defa duyuyorum

- - - Eklendi - - -

alıntı yapmamamın zararları iki dakka da karıştı herşey... ilk tarığın migrenle ilgili açıklamasını gördüğüm için ona yazdım seninkini ondan sonra gördüm ömer

boşa anlatmadın.. Hatırlamamı sağladın