Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

ömer... C6 sanırım benim e72 gibi... Bunların tuşları ayne klavye gibi, biraz küçük ama alışınca çok daha rahat ve hızlı yazabiliyosun

geçer geçer inşaallah yakın bi zamanda orucunu tutmana engel olmasında

Inşallah her Ramazan da bir gün işkence çektiriyor bana bu migren illeti bakalım inşallah bu sene de olmaz. Böyle ufak ağrılar sürekli var ama şiddetli oldu mu işte o zaman işkence başlıyor çok zor dayaniyorum bas ağrısı kadar kötü bi şey yok.

sen ne diyon! Mahvediyo beni

Telefonu dik çevirince alfanumerik zımbırtımı geliyor yoksa küçük klavyemi

- - - Eklendi - - -

Ara sıra bende olunca kendini kaybediyor insan anlıyorum..geçmiş olsun tekrardan Allah yardımcın olsun

migrenle ilgili fazla bi bilgim yok ama(ne kadar cahilmişim ben ya) baş ağrısının ne demek olduğunu bılırım

alfanumerik kapasitik bilmem ne neden bahsedıyonuz siz... Ne ayaksınız
benım e 72 ne oluyor peki
alfanumerik dokunmatiğe denmiyor demi
çok soru soran çocuk modeff

ekran boyu 3.7 olsa bu kadar zorlamaz aslında ama bunada şükür

Telefonu dik çevirince alfanumerik zımbırtımı geliyor yoksa küçük klavyemi

- - - Eklendi - - -

Ara sıra bende olunca kendini kaybediyor insan anlıyorum..geçmiş olsun tekrardan Allah yardımcın olsun

Insandan insana değişiyor bas ağrısı. Migren çok beter bi şey Allah hepinizi korusun inşallah.

Alfanumerik insanı fazla zorlamaz ama c6-01 ekranında klavye düşünemiyorum apayrı bi işkence herhalde sabır ister

Abi geçen bir elime aldım vallahi şunu söyleyeyim dandik mandik ama 5800ın klavyesinde bile daha rahat yazarsın..

Son zamanlarda c6-01 veya 603 almayı düşünüyorum.gorilla glassı 8 mp kamerası amoled ekranı yuzunden c6'yı,donanımı c6'ya göre büyüklüğü dünyanın en parlak ekranlı telefonu olması nedeniyle 603almayı düşünüyorum.
Ha bide c6 çok sağlam yahu

amin cümlemizi korusun ve sanada acil şifalar versin inşaallah...