Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

tragedie

Emekli Yönetici
Ya bu gizli kamera ile çekilmiş hayaletmi diyelim cinmi diyelim onun görüntülerini izledim nette adını bilmiyorum neyse bahsi kapatalım

Yağmur

Üye
sanırım paranormal activity

tragedie

Emekli Yönetici
aynen ufuk ta kendisi izledinizmi

Yağmur

Üye
izledimde sıkıldım ya sevmedim ben... bende asıl korku filminden korkmam türklerin yaptığı saçma sapan filmlerden korkarım kuran asıllı olduğu için...

tragedie

Emekli Yönetici
valla ben normalde sadece action ve komedi izlerken şuna bir göz atıyım dedim iyi olmadı

haltie

Üye
bende türk filmlerinden tırsıyorum

Yağmur

Üye
bende hep korku izlediğimden bunlar etki etmiyo

haltie

Üye
bende dabbeden çok tırstım biz öğrenci evinde izledik onu kimse wcye gidemedi sabahın aydınlanmasını bekledik

tragedie

Emekli Yönetici
vay cesaretli gençlik

bende saw freedy felan korkmuyorumda bu tarz varlıkların oldugu filmler Çıktımı sadece geri vites yaparım

Yağmur

Üye
bende sinemada izledim kapkaranlık ama millet hep tırstı artık korkudan gülmeye başladılar...

--------------- Ekleme ---------------

vay cesaretli gençlik

bende saw freedy felan korkmuyorumda bu tarz varlıkların oldugu filmler Çıktımı sadece geri vites yaparım

onlar korku saymıyorum bile levent walla. bişey yok ki kes biç psikolojik gerilim dediğin gerçek korkudur sen onları izle bence ...

tragedie

Emekli Yönetici
ben zaten dabbeyi izlemedim 2. sinide çekmişler bu arada Yahşi batı nete düşmüş haberiniz olsun dvdrip olarak tıkladım ama 1,24 gb felan yarın akşam izlerim

haltie

Üye
itmen de var piyasada bir ara indirmek lazım

tragedie

Emekli Yönetici
itmeni izledim ben hoşuma gitmedi halit birincisinin yanında Yalan olmuş itmen bir iki yerinde güldüm sadece

Yağmur

Üye
ben ikisinide izlemedim bende indiriyim ama önce şu dediğiniz programı indiriyim torrent miydi ney di... dabbe 2yi de izlemeye cesaret edemedim

Yağmur

Üye
kıyamet melekleri diye bir film girdi vizyona onu düşünüyorum bakalım...

tragedie

Emekli Yönetici
kolpaçino 10 numara olmuş halit bayagı güldüm ona

ufuk daha yenimi indiriyorsun google utorrent yaz indir

hotel2 , korku kapanı 1,2,3 kuzuların sessizliği 1,2 teksas katliamı ve özellikle işkence odasını tavsiye ederim