Otroligt Üye Türe' Alıntı: bi görev var sülümanı koruyon çok hoş gizli gizli hareketler filan Genişletmek için tıkla ... Assassins Creed 2 den sonra oynamayı bırakmıştım da bunda birçok değişik şey gelmiş. Atama gibi bir durum varmış galiba assassin atıyormuşsun fethedilen bölgeye
Türe' Alıntı: bi görev var sülümanı koruyon çok hoş gizli gizli hareketler filan Genişletmek için tıkla ... Assassins Creed 2 den sonra oynamayı bırakmıştım da bunda birçok değişik şey gelmiş. Atama gibi bir durum varmış galiba assassin atıyormuşsun fethedilen bölgeye
codblackops2 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Onur nick değişikliği mi yaptın? - - - Eklendi - - - sen? Genişletmek için tıkla ... Sen derken
OttomaN TigeR' Alıntı: Onur nick değişikliği mi yaptın? - - - Eklendi - - - sen? Genişletmek için tıkla ... Sen derken
BreakerZote Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Onur nick değişikliği mi yaptın? - - - Eklendi - - - sen? Genişletmek için tıkla ... Evet Yaklaşık 1 Hafta Önce Abi
OttomaN TigeR' Alıntı: Onur nick değişikliği mi yaptın? - - - Eklendi - - - sen? Genişletmek için tıkla ... Evet Yaklaşık 1 Hafta Önce Abi
Türe Üye pek öyle değil , fethetmek için atıyorsun ama zor görevleri var . onlar da gelişiyor silah defans veriyorsun kale savunuyorsun . ben assassins 2 , brotherhood ve revelation'u bitirdim şimdi sıra 3' te Ezio ' mu versinler ama bana - - - Eklendi - - - qLaMoR' Alıntı: selamin aleykum arkadaslar Genişletmek için tıkla ... a.s
pek öyle değil , fethetmek için atıyorsun ama zor görevleri var . onlar da gelişiyor silah defans veriyorsun kale savunuyorsun . ben assassins 2 , brotherhood ve revelation'u bitirdim şimdi sıra 3' te Ezio ' mu versinler ama bana - - - Eklendi - - - qLaMoR' Alıntı: selamin aleykum arkadaslar Genişletmek için tıkla ... a.s
OttomaN TigeR Üye BreakerZote' Alıntı: Evet Yaklaşık 1 Hafta Önce Abi Genişletmek için tıkla ... onur 2 kişi var tanıdığım o yüzden sordum
BreakerZote' Alıntı: Evet Yaklaşık 1 Hafta Önce Abi Genişletmek için tıkla ... onur 2 kişi var tanıdığım o yüzden sordum
codblackops2 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: yedin mi? Genişletmek için tıkla ... He atıştırdım birşeyler ama bizimkileri kaldırmaya çalışıyorum.geç yattılar Ezan burda 04.10'da bitiyor
OttomaN TigeR' Alıntı: yedin mi? Genişletmek için tıkla ... He atıştırdım birşeyler ama bizimkileri kaldırmaya çalışıyorum.geç yattılar Ezan burda 04.10'da bitiyor
OttomaN TigeR Üye qLaMoR' Alıntı: selamin aleykum arkadaslar Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoşgeldin
Amaru Shady Üye qLaMoR' Alıntı: selamin aleykum arkadaslar Genişletmek için tıkla ... a.s hoşgeldin. Ismin var mı senin?
qLaMoR' Alıntı: selamin aleykum arkadaslar Genişletmek için tıkla ... a.s hoşgeldin. Ismin var mı senin?
codblackops2 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: onur 2 kişi var tanıdığım o yüzden sordum Genişletmek için tıkla ... Onurahmet değil abi
OttomaN TigeR' Alıntı: onur 2 kişi var tanıdığım o yüzden sordum Genişletmek için tıkla ... Onurahmet değil abi
BreakerZote Üye OttomaN TigeR' Alıntı: onur 2 kişi var tanıdığım o yüzden sordum Genişletmek için tıkla ...
Otroligt Üye Türe' Alıntı: pek öyle değil , fethetmek için atıyorsun ama zor görevleri var . onlar da gelişiyor silah defans veriyorsun kale savunuyorsun . ben assassins 2 , brotherhood ve revelation'u bitirdim şimdi sıra 3' te Ezio ' mu versinler ama bana Genişletmek için tıkla ... 30 ekime ertelenmiş sanırım Assassıns creed 3
Türe' Alıntı: pek öyle değil , fethetmek için atıyorsun ama zor görevleri var . onlar da gelişiyor silah defans veriyorsun kale savunuyorsun . ben assassins 2 , brotherhood ve revelation'u bitirdim şimdi sıra 3' te Ezio ' mu versinler ama bana Genişletmek için tıkla ... 30 ekime ertelenmiş sanırım Assassıns creed 3
codblackops2 Üye Pondusss' Alıntı: a.s hoşgeldin. Ismin var mı senin? Genişletmek için tıkla ... Bizimkiler ben doğduğumda heyecandsn isim koymayı unutmuşlar o gün bügündür isimsizim
Pondusss' Alıntı: a.s hoşgeldin. Ismin var mı senin? Genişletmek için tıkla ... Bizimkiler ben doğduğumda heyecandsn isim koymayı unutmuşlar o gün bügündür isimsizim
OttomaN TigeR Üye codblackops2' Alıntı: He atıştırdım birşeyler ama bizimkileri kaldırmaya çalışıyorum.geç yattılar Ezan burda 04.10'da bitiyor Genişletmek için tıkla ... daha varmış bizim 15 dk sonra
codblackops2' Alıntı: He atıştırdım birşeyler ama bizimkileri kaldırmaya çalışıyorum.geç yattılar Ezan burda 04.10'da bitiyor Genişletmek için tıkla ... daha varmış bizim 15 dk sonra
codblackops2 Üye qLaMoR' Alıntı: codblackops2 orasi hangi sehir Genişletmek için tıkla ... Burası istanbul
Amaru Shady Üye codblackops2' Alıntı: Bizimkiler ben doğduğumda heyecandsn isim koymayı unutmuşlar o gün bügündür isimsizim Genişletmek için tıkla ... sana mı sordum
codblackops2' Alıntı: Bizimkiler ben doğduğumda heyecandsn isim koymayı unutmuşlar o gün bügündür isimsizim Genişletmek için tıkla ... sana mı sordum