haltie Üye İntifada' Alıntı: bunu Sabaha Kadar tartışırım lakin gidiyorsun birde böyle felsefik konular bu forum ortamına göre deil bende kaçtım kendinize iyi bakın halit buda final olsun Üzüm üzüme Baka baka kararır Genişletmek için tıkla ... çoğu kelimenin bir kaç anlamı oluyor kardeşim buda öyle bir şey bu tartışmalar aslında tam forumlara göre ama geç oldu çok felsefelik halim kalmadı
İntifada' Alıntı: bunu Sabaha Kadar tartışırım lakin gidiyorsun birde böyle felsefik konular bu forum ortamına göre deil bende kaçtım kendinize iyi bakın halit buda final olsun Üzüm üzüme Baka baka kararır Genişletmek için tıkla ... çoğu kelimenin bir kaç anlamı oluyor kardeşim buda öyle bir şey bu tartışmalar aslında tam forumlara göre ama geç oldu çok felsefelik halim kalmadı
tragedie Emekli Yönetici eyvallah pınar şaka yapıyoruz alınganlık olmasın sadece 18 yaşındasın Hüzünlenmek için ilerde çok vaktin olucak zaten biraz daha hayatın keyfini almaya Bak ileride istesende olmuyor zaten hadi iyi geceler
eyvallah pınar şaka yapıyoruz alınganlık olmasın sadece 18 yaşındasın Hüzünlenmek için ilerde çok vaktin olucak zaten biraz daha hayatın keyfini almaya Bak ileride istesende olmuyor zaten hadi iyi geceler
minoo Üye abi snle ilqili deil ynlş anlama sen. --------------- Ekleme --------------- yagmurufuk' Alıntı: bende kaçar millet. cümleten iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... oo bn tek mi kaldm bn de çıkaym o zmn ii qeceler Yamırım...ii qeceler Levent abi
abi snle ilqili deil ynlş anlama sen. --------------- Ekleme --------------- yagmurufuk' Alıntı: bende kaçar millet. cümleten iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... oo bn tek mi kaldm bn de çıkaym o zmn ii qeceler Yamırım...ii qeceler Levent abi
Yağmur Üye iyi geceler pınar sabah erken kalkmalıyım bu gidişle kalkamıycam ondan kaçıyorum... iyi geceler tekrar...
iyi geceler pınar sabah erken kalkmalıyım bu gidişle kalkamıycam ondan kaçıyorum... iyi geceler tekrar...
tragedie Emekli Yönetici tamam hadi senin yüzünden 5 dakika az uyucam iyi geceler --------------- Ekleme --------------- ufuk kal saglıcaklan bende gittim
tamam hadi senin yüzünden 5 dakika az uyucam iyi geceler --------------- Ekleme --------------- ufuk kal saglıcaklan bende gittim
haltie Üye yagmurufuk' Alıntı: bende varım... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin hüseyin hoşgeldin kardeşim
tragedie Emekli Yönetici eyvallah halit iyiyim sen nasılsın ufuk hüseyin hoş geldiniz sizde sizler nasılsınız