MasteLaa Üye kingmor' Alıntı: evet kuzum bende gökhan yenilerdensin galiba Genişletmek için tıkla ... Sana göre yeniyim tabii cardanadam' Alıntı: ne manyak telefon yaa ne dersem onu yazıyor Genişletmek için tıkla ... Başka bir şey yazarsa sorun olur abim
kingmor' Alıntı: evet kuzum bende gökhan yenilerdensin galiba Genişletmek için tıkla ... Sana göre yeniyim tabii cardanadam' Alıntı: ne manyak telefon yaa ne dersem onu yazıyor Genişletmek için tıkla ... Başka bir şey yazarsa sorun olur abim
BreakerZote Üye pelın_' Alıntı: aslında tam sırası Genişletmek için tıkla ... İlerleyen Saatlerde Ne Olacak Bakalım
ANIL Admin MasteLaa' Alıntı: Sağol Anıl'ım iyiyim sen Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim. uyardılar mı seni
MasteLaa' Alıntı: Sağol Anıl'ım iyiyim sen Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim. uyardılar mı seni
BreakerZote Üye Pondusss' Alıntı: Sigarayı bırakırım, Parliament'i bırakamam Genişletmek için tıkla ... Sigarasız 8. Aydayım
Pondusss' Alıntı: Sigarayı bırakırım, Parliament'i bırakamam Genişletmek için tıkla ... Sigarasız 8. Aydayım
MasteLaa Üye pelın_' Alıntı: sana küsüm ben bi pelin ablan vardı unuttun ıyce Genişletmek için tıkla ... Hiç alıntılarıma cevap vermiyorsun ki Ama seni seviyorum yahu Nasılsın ablam hadi küsme yahu - - - Eklendi - - - nsekiz' Alıntı: bende iyiyim. uyardılar mı seni Genişletmek için tıkla ... Hiç sorma yahu saçma bir şey anlatmak istemiyorum
pelın_' Alıntı: sana küsüm ben bi pelin ablan vardı unuttun ıyce Genişletmek için tıkla ... Hiç alıntılarıma cevap vermiyorsun ki Ama seni seviyorum yahu Nasılsın ablam hadi küsme yahu - - - Eklendi - - - nsekiz' Alıntı: bende iyiyim. uyardılar mı seni Genişletmek için tıkla ... Hiç sorma yahu saçma bir şey anlatmak istemiyorum
Amaru Shady Üye cardanadam' Alıntı: Aşa yukarı bütün android telefonlara baktım hepsinin menüsü ve özellikleri aynı Genişletmek için tıkla ... arayüz meselesi. Yaratıcı değiller birbirlerinden geçiniyorlar. HTC biraz farklı
cardanadam' Alıntı: Aşa yukarı bütün android telefonlara baktım hepsinin menüsü ve özellikleri aynı Genişletmek için tıkla ... arayüz meselesi. Yaratıcı değiller birbirlerinden geçiniyorlar. HTC biraz farklı
cardanadam Üye Pondusss' Alıntı: iyi günlerde kullan abi Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim bu arada kötü günlerde kullanmayı mı
Pondusss' Alıntı: iyi günlerde kullan abi Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim bu arada kötü günlerde kullanmayı mı
StunnerDead Üye BreakerZote' Alıntı: Sigarasız 8. Aydayım Genişletmek için tıkla ... sigaram yok param yok Arkadaş tatilden 1 paket marlbora getirecem dedi getirse de ciğerimiz marlbora görse
BreakerZote' Alıntı: Sigarasız 8. Aydayım Genişletmek için tıkla ... sigaram yok param yok Arkadaş tatilden 1 paket marlbora getirecem dedi getirse de ciğerimiz marlbora görse
Amaru Shady Üye cardanadam' Alıntı: Teşekkür ederim bu arada kötü günlerde kullanmayı mı Genişletmek için tıkla ... edit: pardon alıntılar karıştı
cardanadam' Alıntı: Teşekkür ederim bu arada kötü günlerde kullanmayı mı Genişletmek için tıkla ... edit: pardon alıntılar karıştı
random1 Üye MasteLaa; bak bakam 4 sayfa önce ne yazmışım. http://www.maxicep.com/konu-disi/bu...gececiler-buraya-13879-87036.html#post5030646
MasteLaa; bak bakam 4 sayfa önce ne yazmışım. http://www.maxicep.com/konu-disi/bu...gececiler-buraya-13879-87036.html#post5030646
Kingmortall Üye StunnerDead' Alıntı: sigaram yok param yok Arkadaş tatilden 1 paket marlbora getirecem dedi getirse de ciğerimiz marlbora görse Genişletmek için tıkla ... maltepe neyine yetmiyor toprak malbora ne
StunnerDead' Alıntı: sigaram yok param yok Arkadaş tatilden 1 paket marlbora getirecem dedi getirse de ciğerimiz marlbora görse Genişletmek için tıkla ... maltepe neyine yetmiyor toprak malbora ne
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: paketi iptal ettim. Dün internete girdim 7 lira gitti. Yazık oldu paraya, 1 2 lira daha koyar sigara alırdım Genişletmek için tıkla ... Allah'ım Furkan ne düşüyorsun yahu 7 liraya dolu sigara var
Pondusss' Alıntı: paketi iptal ettim. Dün internete girdim 7 lira gitti. Yazık oldu paraya, 1 2 lira daha koyar sigara alırdım Genişletmek için tıkla ... Allah'ım Furkan ne düşüyorsun yahu 7 liraya dolu sigara var
MasteLaa Üye random1' Alıntı: MasteLaa; bak bakam 4 sayfa önce ne yazmışım. http://www.maxicep.com/konu-disi/bu...gececiler-buraya-13879-87036.html#post5030646 Genişletmek için tıkla ... Kuzum görmedim ama sen de benim yazıma cevap vermedin yahu Naber dedim
random1' Alıntı: MasteLaa; bak bakam 4 sayfa önce ne yazmışım. http://www.maxicep.com/konu-disi/bu...gececiler-buraya-13879-87036.html#post5030646 Genişletmek için tıkla ... Kuzum görmedim ama sen de benim yazıma cevap vermedin yahu Naber dedim