Love Prince Üye abi diğer dersler çok güzel bi tane matematik 31 neyse finalde 15 dogru yapar geçmeyer çalışırım, senin hangi ders zayıf
abi diğer dersler çok güzel bi tane matematik 31 neyse finalde 15 dogru yapar geçmeyer çalışırım, senin hangi ders zayıf
haltie Üye tamam böleriz hoppadanak dalarız sohbete sermaye piyasası.. bende kasacam bitmesi lazım.hava nasıl orda donuyom ben
tamam böleriz hoppadanak dalarız sohbete sermaye piyasası.. bende kasacam bitmesi lazım.hava nasıl orda donuyom ben
Yağmur Üye haltie' Alıntı: tamam böleriz hoppadanak dalarız sohbete sermaye piyasası.. bende kasacam bitmesi lazım.hava nasıl orda donuyom ben Genişletmek için tıkla ... daldal bak ben nası dalıyorum... sizde benim gibi vize mağdurusunuz ben de 1 dersten 43le kaldım şaka gibi
haltie' Alıntı: tamam böleriz hoppadanak dalarız sohbete sermaye piyasası.. bende kasacam bitmesi lazım.hava nasıl orda donuyom ben Genişletmek için tıkla ... daldal bak ben nası dalıyorum... sizde benim gibi vize mağdurusunuz ben de 1 dersten 43le kaldım şaka gibi
Yağmur Üye 2 puanla kaldım böyle 30la falan kalsam bu kadar koymayacak 2 puan şaka gibi neyse ilk şokları atlattım... minnoşşşşşşşş nerdesinnnnn --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: yuhh donacaz yani kayseride soğukmuş aldık haberleri yamır donuyıruzzzzzzzzz Genişletmek için tıkla ... kayseride gün içinde çeşitli mevsimler yaşanıyor ama 2 gündür hiç durmadan yağmur yağdı istanbul falan olsa kesin su basardı ama burası iyi... --------------- Ekleme --------------- way be yüzbaşı oldum bu arada
2 puanla kaldım böyle 30la falan kalsam bu kadar koymayacak 2 puan şaka gibi neyse ilk şokları atlattım... minnoşşşşşşşş nerdesinnnnn --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: yuhh donacaz yani kayseride soğukmuş aldık haberleri yamır donuyıruzzzzzzzzz Genişletmek için tıkla ... kayseride gün içinde çeşitli mevsimler yaşanıyor ama 2 gündür hiç durmadan yağmur yağdı istanbul falan olsa kesin su basardı ama burası iyi... --------------- Ekleme --------------- way be yüzbaşı oldum bu arada
Yağmur Üye halit kesin en çok hangi takımın adı yazılacak yerinde bana karşı mesaj atıyordur da minnoş yok...