Yağmur Üye ya yapma öyle msnde özel sebeplerim var kısıtlıyım ben yoksa yazmazmıyım. zaten ben açık olduğumda 1 kere denk geldim sana...
ya yapma öyle msnde özel sebeplerim var kısıtlıyım ben yoksa yazmazmıyım. zaten ben açık olduğumda 1 kere denk geldim sana...
minoo Üye kız maillere qıcık oldum onu qörmemek içn meşqul yaparm bn qenelde.tbi meşqul olduqm içn sen online olduqnda da qörmemiş oluyorm ben
kız maillere qıcık oldum onu qörmemek içn meşqul yaparm bn qenelde.tbi meşqul olduqm içn sen online olduqnda da qörmemiş oluyorm ben
Yağmur Üye bende zaten işim olur konuşur kapatırım beklemem çok sen açtıysanda ben 1 kere gördüm --------------- Ekleme --------------- halit gececilere uğramayalı çok oldu...
bende zaten işim olur konuşur kapatırım beklemem çok sen açtıysanda ben 1 kere gördüm --------------- Ekleme --------------- halit gececilere uğramayalı çok oldu...
haltie Üye evet oldu valla ne zamandır pek giremedim bu saatlerde nasılsınız minoo sen moruk görmemişin
minoo Üye ya tesadüfe bak şmdi msnden knuşuyorm bi amcayla.takıldı peşime qtmiyo ya --------------- Ekleme --------------- way Hüseyinimz de qelmş..selam
ya tesadüfe bak şmdi msnden knuşuyorm bi amcayla.takıldı peşime qtmiyo ya --------------- Ekleme --------------- way Hüseyinimz de qelmş..selam
Yağmur Üye iyilik sen... gececilere ilk yazdığımda pınar sen levent demirbaştınız... epeydir yoksunuz leventte dün vardı bugün yok.. --------------- Ekleme --------------- hoşgeldin hüseyin...
iyilik sen... gececilere ilk yazdığımda pınar sen levent demirbaştınız... epeydir yoksunuz leventte dün vardı bugün yok.. --------------- Ekleme --------------- hoşgeldin hüseyin...
haltie Üye ben koptum gececilerde muhabbet oldumu bölmekte istemiyorum bazen güzel gidiyor ondan hüseyin hoşgeldin notlar nasıl bende 1 tane 30 var amcaları üzmeyin
ben koptum gececilerde muhabbet oldumu bölmekte istemiyorum bazen güzel gidiyor ondan hüseyin hoşgeldin notlar nasıl bende 1 tane 30 var amcaları üzmeyin