__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: dün arkadaşlarımla buluştum. Bu sabah belki de en sevdiğim insanı gördüm, biraz konuştuk. Sonra ayrıldım. Bu kadar. Başka bi şey bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... yine buluşma fırsatın yok mu
Pondusss' Alıntı: dün arkadaşlarımla buluştum. Bu sabah belki de en sevdiğim insanı gördüm, biraz konuştuk. Sonra ayrıldım. Bu kadar. Başka bi şey bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... yine buluşma fırsatın yok mu
StunnerDead Üye __xXx__' Alıntı: sağolasın mahir sen nasılsın demin nasılsın demiştim görmedin sandım Genişletmek için tıkla ... görmemişim kusura bakma abi ... Ben çıkıyorum yoksa eskisi gibi sabahları uyumaya başlıyacağım uyku duzenım bozuluyor gene.
__xXx__' Alıntı: sağolasın mahir sen nasılsın demin nasılsın demiştim görmedin sandım Genişletmek için tıkla ... görmemişim kusura bakma abi ... Ben çıkıyorum yoksa eskisi gibi sabahları uyumaya başlıyacağım uyku duzenım bozuluyor gene.
__xXx__ Üye StunnerDead' Alıntı: görmemişim kusura bakma abi ... Ben çıkıyorum yoksa eskisi gibi sabahları uyumaya başlıyacağım uyku duzenım bozuluyor gene. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeşim kendine iyi bak - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: var Genişletmek için tıkla ... ee sıkıntı ne
StunnerDead' Alıntı: görmemişim kusura bakma abi ... Ben çıkıyorum yoksa eskisi gibi sabahları uyumaya başlıyacağım uyku duzenım bozuluyor gene. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeşim kendine iyi bak - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: var Genişletmek için tıkla ... ee sıkıntı ne
BreakerZote Üye StunnerDead' Alıntı: görmemişim kusura bakma abi ... Ben çıkıyorum yoksa eskisi gibi sabahları uyumaya başlıyacağım uyku duzenım bozuluyor gene. Genişletmek için tıkla ... Mahir
StunnerDead' Alıntı: görmemişim kusura bakma abi ... Ben çıkıyorum yoksa eskisi gibi sabahları uyumaya başlıyacağım uyku duzenım bozuluyor gene. Genişletmek için tıkla ... Mahir
__xXx__ Üye BreakerZote' Alıntı: Boşwer Furkan Yeni Bir Güne Girdin Tadını Çıkar Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: iyi geceler kardeşim kendine iyi bak - - - Eklendi - - - ee sıkıntı ne Genişletmek için tıkla ... belki de eve alışamadım
__xXx__' Alıntı: iyi geceler kardeşim kendine iyi bak - - - Eklendi - - - ee sıkıntı ne Genişletmek için tıkla ... belki de eve alışamadım
__xXx__ Üye pelın_' Alıntı: bende yatıyorum ıyı geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ablacan allah rahatlık versin kendine iyi bak
pelın_' Alıntı: bende yatıyorum ıyı geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ablacan allah rahatlık versin kendine iyi bak
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: belki de eve alışamadım Genişletmek için tıkla ... alışırsın paşa - - - Eklendi - - - BreakerZote' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
Pondusss' Alıntı: belki de eve alışamadım Genişletmek için tıkla ... alışırsın paşa - - - Eklendi - - - BreakerZote' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
BreakerZote Üye __xXx__' Alıntı: neyse millet bende yatıyorum kendinize iyi bakın görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Murat
__xXx__' Alıntı: neyse millet bende yatıyorum kendinize iyi bakın görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Murat
Symbianize Üye __xXx__' Alıntı: neyse millet bende yatıyorum kendinize iyi bakın görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Gorusuruz
__xXx__' Alıntı: neyse millet bende yatıyorum kendinize iyi bakın görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Gorusuruz