Türe Üye OttomaN TigeR' Alıntı: peki kardeşim bak keyfine Genişletmek için tıkla ... içinde bişey varsa söyle abi kalmasın. kırdıysam ksura bakma ama biz küçüğüz şakamız bu kadar oluyor - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: Randomla gökçen abi bize şaka yaptılar biz de yedik aralarında tartışıyolarmış gibi neyse sonra öpüşüp barıştılar. Süleymanın napmaya çalıştıgını şu an bende çözemiyorum şu an Genişletmek için tıkla ... Saçmalamak doğru kelime (Y)
OttomaN TigeR' Alıntı: peki kardeşim bak keyfine Genişletmek için tıkla ... içinde bişey varsa söyle abi kalmasın. kırdıysam ksura bakma ama biz küçüğüz şakamız bu kadar oluyor - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: Randomla gökçen abi bize şaka yaptılar biz de yedik aralarında tartışıyolarmış gibi neyse sonra öpüşüp barıştılar. Süleymanın napmaya çalıştıgını şu an bende çözemiyorum şu an Genişletmek için tıkla ... Saçmalamak doğru kelime (Y)
codblackops2 Üye Türe' Alıntı: içinde bişey varsa söyle abi kalmasın. kırdıysam ksura bakma ama biz küçüğüz şakamız bu kadar oluyor - - - Eklendi - - - Saçmalamak doğru kelime (Y) Genişletmek için tıkla ... Gökçen abi yapmayın ulen böyle
Türe' Alıntı: içinde bişey varsa söyle abi kalmasın. kırdıysam ksura bakma ama biz küçüğüz şakamız bu kadar oluyor - - - Eklendi - - - Saçmalamak doğru kelime (Y) Genişletmek için tıkla ... Gökçen abi yapmayın ulen böyle
codblackops2 Üye Türe' Alıntı: içinde bişey varsa söyle abi kalmasın. kırdıysam ksura bakma ama biz küçüğüz şakamız bu kadar oluyor - - - Eklendi - - - Saçmalamak doğru kelime (Y) Genişletmek için tıkla ... Nyse canın sağolsun
Türe' Alıntı: içinde bişey varsa söyle abi kalmasın. kırdıysam ksura bakma ama biz küçüğüz şakamız bu kadar oluyor - - - Eklendi - - - Saçmalamak doğru kelime (Y) Genişletmek için tıkla ... Nyse canın sağolsun
Türe Üye codblackops2' Alıntı: Gökçen abi yapmayın ulen böyle Genişletmek için tıkla ... Biz yapınca da denilmeyen kıt konur işte böyle
codblackops2' Alıntı: Gökçen abi yapmayın ulen böyle Genişletmek için tıkla ... Biz yapınca da denilmeyen kıt konur işte böyle
codblackops2 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Metin/Ertuğrul/Cengiz Genişletmek için tıkla ... Onlar kim ne alaka
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: gökçen abi sana küseceğim ama ha Genişletmek için tıkla ... hayırdır canım badim.
Türe Üye nsekiz' Alıntı: anladım gökçen abiden beklemezdim zaten şaka iyidir arada yapılmalı Genişletmek için tıkla ... neyse ben diyeceğimi dedim isteyen alınsın istemeyen alınmasın . biz çocuğuz şakamız bu kadar
nsekiz' Alıntı: anladım gökçen abiden beklemezdim zaten şaka iyidir arada yapılmalı Genişletmek için tıkla ... neyse ben diyeceğimi dedim isteyen alınsın istemeyen alınmasın . biz çocuğuz şakamız bu kadar
codblackops2 Üye nsekiz' Alıntı: anladım gökçen abiden beklemezdim zaten şaka iyidir arada yapılmalı Genişletmek için tıkla ... Hacı eşek şakasıydı yalnız o
nsekiz' Alıntı: anladım gökçen abiden beklemezdim zaten şaka iyidir arada yapılmalı Genişletmek için tıkla ... Hacı eşek şakasıydı yalnız o
OttomaN TigeR Üye Türe' Alıntı: içinde bişey varsa söyle abi kalmasın. kırdıysam ksura bakma ama biz küçüğüz şakamız bu kadar oluyor - - - Eklendi - - - Saçmalamak doğru kelime (Y) Genişletmek için tıkla ... estağfurullah
Türe' Alıntı: içinde bişey varsa söyle abi kalmasın. kırdıysam ksura bakma ama biz küçüğüz şakamız bu kadar oluyor - - - Eklendi - - - Saçmalamak doğru kelime (Y) Genişletmek için tıkla ... estağfurullah
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hayırdır canım badim. Genişletmek için tıkla ... sen beni sevmiyisin nasılsın diyim cevap vermiysin kimi dövmek diyim cevap vermiysin
OttomaN TigeR' Alıntı: hayırdır canım badim. Genişletmek için tıkla ... sen beni sevmiyisin nasılsın diyim cevap vermiysin kimi dövmek diyim cevap vermiysin
OttomaN TigeR Üye codblackops2' Alıntı: Gökçen abi yapmayın ulen böyle Genişletmek için tıkla ... yaptığım birşey yok ömer'im.
codblackops2' Alıntı: Gökçen abi yapmayın ulen böyle Genişletmek için tıkla ... yaptığım birşey yok ömer'im.
codblackops2 Üye Türe' Alıntı: neyse ben diyeceğimi dedim isteyen alınsın istemeyen alınmasın . biz çocuğuz şakamız bu kadar Genişletmek için tıkla ... Hacı espriyi yapan sen uzatan sen tamam yaptın güldük geçtik uzatma eminim gökçen abide ciddi değildir
Türe' Alıntı: neyse ben diyeceğimi dedim isteyen alınsın istemeyen alınmasın . biz çocuğuz şakamız bu kadar Genişletmek için tıkla ... Hacı espriyi yapan sen uzatan sen tamam yaptın güldük geçtik uzatma eminim gökçen abide ciddi değildir
Türe Üye OttomaN TigeR' Alıntı: estağfurullah Genişletmek için tıkla ... estağfurullah = öylesiniz demek abi
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: sen beni sevmiyisin nasılsın diyim cevap vermiysin kimi dövmek diyim cevap vermiysin Genişletmek için tıkla ... keselim kulaklarını
__xXx__' Alıntı: sen beni sevmiyisin nasılsın diyim cevap vermiysin kimi dövmek diyim cevap vermiysin Genişletmek için tıkla ... keselim kulaklarını
Türe Üye codblackops2' Alıntı: Hacı espriyi yapan sen uzatan sen tamam yaptın güldük geçtik uzatma eminim gökçen abide ciddi değildir Genişletmek için tıkla ... tamam be üzerime gelme aman öf
codblackops2' Alıntı: Hacı espriyi yapan sen uzatan sen tamam yaptın güldük geçtik uzatma eminim gökçen abide ciddi değildir Genişletmek için tıkla ... tamam be üzerime gelme aman öf
OttomaN TigeR Üye Türe' Alıntı: Biz yapınca da denilmeyen kıt konur işte böyle Genişletmek için tıkla ... yok murat abi ile ne yapmaya çalıştığını anladık zaten
Türe' Alıntı: Biz yapınca da denilmeyen kıt konur işte böyle Genişletmek için tıkla ... yok murat abi ile ne yapmaya çalıştığını anladık zaten
codblackops2 Üye nsekiz' Alıntı: kaçırdım ben o şakayı... Genişletmek için tıkla ... Sayfayı geri al az