tragedie Emekli Yönetici minoo' Alıntı: ne bilm bksana zorla knuşuyonz Genişletmek için tıkla ... est duymamış olayım zorla konuşma denmez ona Başa gelen Çekilir diyelim
minoo' Alıntı: ne bilm bksana zorla knuşuyonz Genişletmek için tıkla ... est duymamış olayım zorla konuşma denmez ona Başa gelen Çekilir diyelim
Love Prince Üye msnde birisi arkamdan konuşup laf ediyormuş, bende msnde ona ağzımdan geleni saydım yani içimde ne varsa döktüm sonracıma bastım engeli
msnde birisi arkamdan konuşup laf ediyormuş, bende msnde ona ağzımdan geleni saydım yani içimde ne varsa döktüm sonracıma bastım engeli
tragedie Emekli Yönetici Love Prince' Alıntı: msnde birisi arkamdan konuşup laf ediyormuş, bende msnde ona ağzımdan geleni saydım yani içimde ne varsa döktüm sonracıma bastım engeli Genişletmek için tıkla ... iyi etmişşin hüseyin
Love Prince' Alıntı: msnde birisi arkamdan konuşup laf ediyormuş, bende msnde ona ağzımdan geleni saydım yani içimde ne varsa döktüm sonracıma bastım engeli Genişletmek için tıkla ... iyi etmişşin hüseyin
Love Prince Üye İntifada' Alıntı: iyi etmişşin hüseyin Genişletmek için tıkla ... bi daha sıkysa konuşsun, ağzının payını verdim
İntifada' Alıntı: iyi etmişşin hüseyin Genişletmek için tıkla ... bi daha sıkysa konuşsun, ağzının payını verdim