MasteLaa Üye papakudioflu' Alıntı: yeni geldim eve bu ramazan beni cok yoruyor surekli iftara biryerlere gitmekten evimi ozluyorum Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin Kemal abim vallahi çoğu kişiye yetişemiyorum bir sürü yazı kaçırıyorum seni de göremedim
papakudioflu' Alıntı: yeni geldim eve bu ramazan beni cok yoruyor surekli iftara biryerlere gitmekten evimi ozluyorum Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin Kemal abim vallahi çoğu kişiye yetişemiyorum bir sürü yazı kaçırıyorum seni de göremedim
DreaMagiC Üye codblackops2' Alıntı: İyiyim çok şükür takılıyorum öyle Genişletmek için tıkla ... Takıl takıl birazdan haxda toplanırız
codblackops2' Alıntı: İyiyim çok şükür takılıyorum öyle Genişletmek için tıkla ... Takıl takıl birazdan haxda toplanırız
papakudioflu Emekli Yönetici __xXx__' Alıntı: allah yardımcın olsun abicim işlerin pek yoğun herhalde Genişletmek için tıkla ... aslinda cok yogun degil ama ramazandan dolayi rolantide calişiyoruz
__xXx__' Alıntı: allah yardımcın olsun abicim işlerin pek yoğun herhalde Genişletmek için tıkla ... aslinda cok yogun degil ama ramazandan dolayi rolantide calişiyoruz
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: arkadaşlar bir konuda fikrinizi olmak istiyorum. Sizce profil bilgilerinde yaşı paylaşmam doğru olur mu? Genişletmek için tıkla ... niye yanlış olsun abicim
OttomaN TigeR' Alıntı: arkadaşlar bir konuda fikrinizi olmak istiyorum. Sizce profil bilgilerinde yaşı paylaşmam doğru olur mu? Genişletmek için tıkla ... niye yanlış olsun abicim
codblackops2 Üye MasteLaa' Alıntı: Ömer'im konuşamadık oruç nasıldı uyku düzeni Genişletmek için tıkla ... Battı balık yan gider Ama düzeltmem lazım olmaz böyle bugün 5-6 gibi yatacam
MasteLaa' Alıntı: Ömer'im konuşamadık oruç nasıldı uyku düzeni Genişletmek için tıkla ... Battı balık yan gider Ama düzeltmem lazım olmaz böyle bugün 5-6 gibi yatacam
BreakerZote Üye otostopçu' Alıntı: bende gideyim artık Genişletmek için tıkla ... Yine Bekleriz Efenimm
__xXx__ Üye papakudioflu' Alıntı: aslinda cok yogun degil ama ramazandan dolayi rolantide calişiyoruz Genişletmek için tıkla ... allah kolaylık versin abi
papakudioflu' Alıntı: aslinda cok yogun degil ama ramazandan dolayi rolantide calişiyoruz Genişletmek için tıkla ... allah kolaylık versin abi
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: yaşlandigini takip etmek isteyenler icin kolaylik olur Genişletmek için tıkla ...
papakudioflu' Alıntı: yaşlandigini takip etmek isteyenler icin kolaylik olur Genişletmek için tıkla ...
papakudioflu Emekli Yönetici MasteLaa' Alıntı: Hoş geldin Kemal abim vallahi çoğu kişiye yetişemiyorum bir sürü yazı kaçırıyorum seni de göremedim Genişletmek için tıkla ... onemi yok kardeşim ben de kaciriyorum hem de dunyanin en hizli telefonuyla
MasteLaa' Alıntı: Hoş geldin Kemal abim vallahi çoğu kişiye yetişemiyorum bir sürü yazı kaçırıyorum seni de göremedim Genişletmek için tıkla ... onemi yok kardeşim ben de kaciriyorum hem de dunyanin en hizli telefonuyla
MasteLaa Üye DreaMagiC' Alıntı: Süleyman gitme be ben yeni geldim Genişletmek için tıkla ... Abim telefonda mısın ??
DreaMagiC' Alıntı: Süleyman gitme be ben yeni geldim Genişletmek için tıkla ... Abim telefonda mısın ??
codblackops2 Üye random1' Alıntı: 16S'ye atlayıp geleyimmi.. Dürbünle değil ben şu an sana sniper tutuyorum Genişletmek için tıkla ... 21U daha iyi olur gökçenim sana neler yapıyorsun diye sorum ama cevabını göremedim. burda mısın?[/QUOTE] 21U'yu bilmiyorum Kartal cezaevini biliyormusun?
random1' Alıntı: 16S'ye atlayıp geleyimmi.. Dürbünle değil ben şu an sana sniper tutuyorum Genişletmek için tıkla ... 21U daha iyi olur gökçenim sana neler yapıyorsun diye sorum ama cevabını göremedim. burda mısın?[/QUOTE] 21U'yu bilmiyorum Kartal cezaevini biliyormusun?
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: niye yanlış olsun abicim Genişletmek için tıkla ... paylaşınca anlarsın
MasteLaa Üye papakudioflu' Alıntı: onemi yok kardeşim ben de kaciriyorum hem de dunyanin en hizli telefonuyla Genişletmek için tıkla ... Abim arada reklam da yaptın tanıtım da
papakudioflu' Alıntı: onemi yok kardeşim ben de kaciriyorum hem de dunyanin en hizli telefonuyla Genişletmek için tıkla ... Abim arada reklam da yaptın tanıtım da
DreaMagiC Üye BreakerZote' Alıntı: İdare Eder Sen Nasılsın Genişletmek için tıkla ... Çok şükür idare ediyoruz her zaman ki gibi
BreakerZote' Alıntı: İdare Eder Sen Nasılsın Genişletmek için tıkla ... Çok şükür idare ediyoruz her zaman ki gibi
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: paylaşınca anlarsın Genişletmek için tıkla ... mobilim ama yarın bakarım patron
OttomaN TigeR' Alıntı: paylaşınca anlarsın Genişletmek için tıkla ... mobilim ama yarın bakarım patron
random1 Üye codblackops2' Alıntı: Kartal cezaevini biliyormusun? Genişletmek için tıkla ... yakacık-kartal-pendik bölgesi içinde olan çok şeyi bilirim
codblackops2' Alıntı: Kartal cezaevini biliyormusun? Genişletmek için tıkla ... yakacık-kartal-pendik bölgesi içinde olan çok şeyi bilirim
BreakerZote Üye random1' Alıntı: yakacık-kartal-pendik bölgesi içinde olan çok şeyi bilirim Genişletmek için tıkla ... Kurtköyden Kendileri
random1' Alıntı: yakacık-kartal-pendik bölgesi içinde olan çok şeyi bilirim Genişletmek için tıkla ... Kurtköyden Kendileri