Türe Üye İyi geceler ben gidiyorum. Milletin sinirleri tepesinde kusura bakmayın. İyi geceler yunus , kardo , anıl , yaşar abi
İyi geceler ben gidiyorum. Milletin sinirleri tepesinde kusura bakmayın. İyi geceler yunus , kardo , anıl , yaşar abi
random1 Üye codblackops2' Alıntı: Abi onun ismi cengizmi yahu murat abiyle olan butün konuşmalarımızı döküyor Genişletmek için tıkla ... sen pendik civarında mı oturuyordun
codblackops2' Alıntı: Abi onun ismi cengizmi yahu murat abiyle olan butün konuşmalarımızı döküyor Genişletmek için tıkla ... sen pendik civarında mı oturuyordun
ANIL Admin Pondusss' Alıntı: Vodafone Genişletmek için tıkla ... hayırdır bir yanlış mı yaptılar yetişemedim az önce size
Pondusss' Alıntı: Vodafone Genişletmek için tıkla ... hayırdır bir yanlış mı yaptılar yetişemedim az önce size
BreakerZote Üye DreaMagiC' Alıntı: Selamün Aleyküm iyi geceler hepinize merhabalar Genişletmek için tıkla ... A.s Tarık Hoşgeldin
DreaMagiC' Alıntı: Selamün Aleyküm iyi geceler hepinize merhabalar Genişletmek için tıkla ... A.s Tarık Hoşgeldin
otostopçu Üye MasteLaa' Alıntı: Kuzum bugün seni anlayamıyorum Genişletmek için tıkla ... yapınca gitceksin sandım ondan gitme dedim recep ivedik 2 deki çin lokantası sahnesiydi sadece espri
MasteLaa' Alıntı: Kuzum bugün seni anlayamıyorum Genişletmek için tıkla ... yapınca gitceksin sandım ondan gitme dedim recep ivedik 2 deki çin lokantası sahnesiydi sadece espri
Amaru Shady Üye Türe' Alıntı: İyi geceler ben gidiyorum. Milletin sinirleri tepesinde kusura bakmayın. İyi geceler yunus , kardo , anıl , yaşar abi Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Türe' Alıntı: İyi geceler ben gidiyorum. Milletin sinirleri tepesinde kusura bakmayın. İyi geceler yunus , kardo , anıl , yaşar abi Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
random1 Üye DreaMagiC' Alıntı: Selamün Aleyküm iyi geceler hepinize merhabalar Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin Tarık. nasılsın?
DreaMagiC' Alıntı: Selamün Aleyküm iyi geceler hepinize merhabalar Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin Tarık. nasılsın?
DreaMagiC Üye __xXx__' Alıntı: tarık hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür abi seni sormalı
__xXx__' Alıntı: tarık hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür abi seni sormalı
doctorrr Üye Türe' Alıntı: İyi geceler ben gidiyorum. Milletin sinirleri tepesinde kusura bakmayın. İyi geceler yunus , kardo , anıl , yaşar abi Genişletmek için tıkla ... iyi geceler panpi jampingim
Türe' Alıntı: İyi geceler ben gidiyorum. Milletin sinirleri tepesinde kusura bakmayın. İyi geceler yunus , kardo , anıl , yaşar abi Genişletmek için tıkla ... iyi geceler panpi jampingim
Amaru Shady Üye nsekiz' Alıntı: hayırdır bir yanlış mı yaptılar yetişemedim az önce size Genişletmek için tıkla ... evet. Internet paketi aldım, önce aktif dedi sonra aktif olunca sms gelecek vs dedi hâlâ bekliyorum. Paket isteyince zaten var diyo, ama kontör gidiyor
nsekiz' Alıntı: hayırdır bir yanlış mı yaptılar yetişemedim az önce size Genişletmek için tıkla ... evet. Internet paketi aldım, önce aktif dedi sonra aktif olunca sms gelecek vs dedi hâlâ bekliyorum. Paket isteyince zaten var diyo, ama kontör gidiyor
random1 Üye Türe' Alıntı: İyi geceler ben gidiyorum. Milletin sinirleri tepesinde kusura bakmayın. İyi geceler yunus , kardo , anıl , yaşar abi Genişletmek için tıkla ... bize yok mu?
Türe' Alıntı: İyi geceler ben gidiyorum. Milletin sinirleri tepesinde kusura bakmayın. İyi geceler yunus , kardo , anıl , yaşar abi Genişletmek için tıkla ... bize yok mu?
codblackops2 Üye random1' Alıntı: sen pendik civarında mı oturuyordun Genişletmek için tıkla ... Etrafında değil içinde
random1' Alıntı: sen pendik civarında mı oturuyordun Genişletmek için tıkla ... Etrafında değil içinde
DreaMagiC Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Tarık h.g. Nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk abim çok şükür iyiyim seni sormalı
OttomaN TigeR' Alıntı: Tarık h.g. Nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk abim çok şükür iyiyim seni sormalı
MasteLaa Üye random1' Alıntı: her zaman her an yanındayım. Genişletmek için tıkla ... Kuzum işte misin ?
__xXx__ Üye DreaMagiC' Alıntı: İyiyim çok şükür abi seni sormalı Genişletmek için tıkla ... iyiyim sağolasın