Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Sen sever misin Furkan Sen sanki Parlement içiyorsun gibime geliyor Genişletmek için tıkla ... ikisi de olur. diğerleri cıs
MasteLaa' Alıntı: Sen sever misin Furkan Sen sanki Parlement içiyorsun gibime geliyor Genişletmek için tıkla ... ikisi de olur. diğerleri cıs
__xXx__ Üye otostopçu' Alıntı: heeellloooo Genişletmek için tıkla ... kardeşim kusura bakma mesajını yeni gördüm nasılsın iyisin inşallah
otostopçu' Alıntı: heeellloooo Genişletmek için tıkla ... kardeşim kusura bakma mesajını yeni gördüm nasılsın iyisin inşallah
codblackops2 Üye random1' Alıntı: sitem edilecek birşey yok. o da çok değer verdiği kişileri göremeyince ve yazılarını görmeyince bir nevi sitem etti. sevgisine dayanaraktan. ama ciddi anlamda değil. anlaşım sorunu oldu ama çözüldü çok şükür. Genişletmek için tıkla ... Adam ajan yahu.. Murat abiyle şifreli konuşmalarımızı çözmüş Cengiz abi cia'den misin
random1' Alıntı: sitem edilecek birşey yok. o da çok değer verdiği kişileri göremeyince ve yazılarını görmeyince bir nevi sitem etti. sevgisine dayanaraktan. ama ciddi anlamda değil. anlaşım sorunu oldu ama çözüldü çok şükür. Genişletmek için tıkla ... Adam ajan yahu.. Murat abiyle şifreli konuşmalarımızı çözmüş Cengiz abi cia'den misin
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: bu kadar olsun helal olsun. Genişletmek için tıkla ... hayırdır patron
otostopçu Üye gitme fatih ben fatihndedimmi gel 40 yıllık müşteri gibi herzamankiden dicem sende tamam recep abi dicen
gitme fatih ben fatihndedimmi gel 40 yıllık müşteri gibi herzamankiden dicem sende tamam recep abi dicen
kannak98 Üye ynsemrekose' Alıntı: ha bide o Genişletmek için tıkla ... besinci boyuttan sasmam iritma:
MasteLaa Üye ynsemrekose' Alıntı: yapma gözünü seveyim şimdi sen sır kapısını da izlemişindir Genişletmek için tıkla ... Sadece onu yahu o da Salih'i çok severdim merak ederdim
ynsemrekose' Alıntı: yapma gözünü seveyim şimdi sen sır kapısını da izlemişindir Genişletmek için tıkla ... Sadece onu yahu o da Salih'i çok severdim merak ederdim
MasteLaa Üye nsekiz' Alıntı: pondus sorun ne çözeyim hemen... Genişletmek için tıkla ... 1 konuya bakar