otostopçu Üye ynsemrekose' Alıntı: yapma gözünü seveyim şimdi sen sır kapısını da izlemişindir Genişletmek için tıkla ... ve insan aldandı
ynsemrekose' Alıntı: yapma gözünü seveyim şimdi sen sır kapısını da izlemişindir Genişletmek için tıkla ... ve insan aldandı
MrTech Üye BreakerZote' Alıntı: eee Yaşar Görüşemiyoruz Genişletmek için tıkla ... İstanbulda Yanıyorum
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: camel Genişletmek için tıkla ... Sen sever misin Furkan Sen sanki Parlement içiyorsun gibime geliyor
Pondusss' Alıntı: camel Genişletmek için tıkla ... Sen sever misin Furkan Sen sanki Parlement içiyorsun gibime geliyor
__xXx__ Üye MrTech' Alıntı: Ben Kacar Beyler.Hayırlı Geceler Genişletmek için tıkla ... güle güle yaşar hayırlı geceler
MrTech' Alıntı: Ben Kacar Beyler.Hayırlı Geceler Genişletmek için tıkla ... güle güle yaşar hayırlı geceler
random1 Üye Türe' Alıntı: büyüğüme hakaret etmem , sadece sitem. Genişletmek için tıkla ... sitem edilecek birşey yok. o da çok değer verdiği kişileri göremeyince ve yazılarını görmeyince bir nevi sitem etti. sevgisine dayanaraktan. ama ciddi anlamda değil. anlaşım sorunu oldu ama çözüldü çok şükür.
Türe' Alıntı: büyüğüme hakaret etmem , sadece sitem. Genişletmek için tıkla ... sitem edilecek birşey yok. o da çok değer verdiği kişileri göremeyince ve yazılarını görmeyince bir nevi sitem etti. sevgisine dayanaraktan. ama ciddi anlamda değil. anlaşım sorunu oldu ama çözüldü çok şükür.
codblackops2 Üye MrTech' Alıntı: Ben Kacar Beyler.Hayırlı Geceler Genişletmek için tıkla ... sen hangi ara geldinki