Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Yağmur

Üye
içilir ya nolcakki çok kolay içemiyorsanda yanında tatlı bir şey al bisküvi falan farketmezsin bile şekersiz olduğunu...

içilir ya nolcakki çok kolay içemiyorsanda yanında tatlı bir şey al bisküvi falan farketmezsin bile şekersiz olduğunu...

İyi fikir aslında da evde şekerli bişey yok sanırım öğrenci evine göre değerlendirme yapalım lütfen

Yağmur

Üye
İyi fikir aslında da evde şekerli bişey yok sanırım öğrenci evine göre değerlendirme yapalım lütfen

asıl öğrenci evinde olur şekerli şeyler şahsen bizimki öyleydi sınav vakti için doping oluyo yemekten çok abur cubur oluyor genelde de sizin eev farklı galiba

tragedie

Emekli Yönetici
semih adamı hasta etme şeker olsa çay içmessin bitince çay aklına geliyor

asıl öğrenci evinde olur şekerli şeyler şahsen bizimki öyleydi sınav vakti için doping oluyo yemekten çok abur cubur oluyor genelde de sizin eev farklı galiba

Valla bizim evde farklı hayvan türleri yaşadığı için genelde abur cuburlar eve girdiği anda tüketiliyor ve hiçbirşey saklanmıyor

--------------- Ekleme ---------------

semih adamı hasta etme şeker olsa çay içmessin bitince çay aklına geliyor

Vazgeçtim zaten artık

Yağmur

Üye
doğru olabilir erkeklerde o problem oluyor kızlar öyle değil tabi. bencede içme bu saatden sonra

tragedie

Emekli Yönetici
ALLAH tan lise bir terkim

tragedie

Emekli Yönetici
Ya yemek yapmayı beceremem üni okucaz diye açlıktan ölürdüm heralde ve şansda az oldugu için Eminim ev arkadaşlarım semihin arkadaşlarından 10 kat daha hayvan olurlardı öyle bir öngörü geçti kafamdan

Ben biliyordum sanki?
Aç kalınca seve seve öğreniyorsun abi

Yağmur

Üye
zaten öğrenci olupta doğru dürüst yemek yapmayı kim biliyor ki bilsende malzeme seçeneğin çok yok. bende yemek yapmayı bilmem makarna falan sadece allahtan arkadaş müthiş yapardı bende temizlik iyi yaparım o yemek ben temizlik öyle idare ederdik yani.

kuzuların sessizliğini izledim, muhteşem bi filmdi, izlemeyenlere tavsiye ederim

Yağmur

Üye
o kadar bağırıdığına göre baya bi korkmuş olmalısın

tragedie

Emekli Yönetici
Ne diyelim Hayırlısı olsun ben espiri olsun diye dedim yoksa ünversite yolunda çekilen çile kutsaldır sıkıntıları olucaktır tabiki Ya iş ya okul seçim yapmak zorunda kaldım iyi etmemişim yani

--------------- Ekleme ---------------

kuzuların sessizliğini izledim, muhteşem bi filmdi, izlemeyenlere tavsiye ederim

hüseyin izlemiştim ben galiba bu filmi

Yağmur

Üye
işin varsa boşver okulu... bizde okul var iş yok her mezun olan işsizler ordusuna katılıyor o yüzden senin seçiminde yanlış sayılmaz...