otostopçu Üye StunnerDead' Alıntı: ben sivaslıyım Genişletmek için tıkla ... hasan mezarcının bi fıkrası o
codblackops2 Üye Pondusss' Alıntı: neresi olmadığını bilmediğim bir yerden selamlar. Genişletmek için tıkla ... Volkana söyle aldırsın İstanbuldaysan söyle bulayım seni..hoşgeldin
Pondusss' Alıntı: neresi olmadığını bilmediğim bir yerden selamlar. Genişletmek için tıkla ... Volkana söyle aldırsın İstanbuldaysan söyle bulayım seni..hoşgeldin
Türe Üye Pondusss' Alıntı: arkadaşlarla geziyoduk. Fazla gelmişiz galiba otobüs bekliyoruz Genişletmek için tıkla ...
Pondusss' Alıntı: arkadaşlarla geziyoduk. Fazla gelmişiz galiba otobüs bekliyoruz Genişletmek için tıkla ...
Türe Üye StunnerDead' Alıntı: varsa kapışmak isteyen ? bugün flaxly diye forumdan birisi iyi oynuyorum dedi cidden de iyi oynuyordu sonuç 7-1 ezdim Genişletmek için tıkla ...
StunnerDead' Alıntı: varsa kapışmak isteyen ? bugün flaxly diye forumdan birisi iyi oynuyorum dedi cidden de iyi oynuyordu sonuç 7-1 ezdim Genişletmek için tıkla ...
codblackops2 Üye StunnerDead' Alıntı: hava atmak gibi olmasında beni banlamıyorlar orda Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye codblackops2' Alıntı: Volkana söyle aldırsın İstanbuldaysan söyle bulayım seni..hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... otobüs bekliyorum
codblackops2' Alıntı: Volkana söyle aldırsın İstanbuldaysan söyle bulayım seni..hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... otobüs bekliyorum
MrTech Üye Pondusss' Alıntı: arkadaşlarla geziyoduk. Fazla gelmişiz galiba otobüs bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... Bu Saatte Metrobüs Haric Biraz ***** Bulursun
Pondusss' Alıntı: arkadaşlarla geziyoduk. Fazla gelmişiz galiba otobüs bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... Bu Saatte Metrobüs Haric Biraz ***** Bulursun
random1 Üye Türe' Alıntı: nörmek böğürmenin yarısıdır. Genişletmek için tıkla ... bilemem hacı. biz genelde espri amaçlı kullanırız.
Türe' Alıntı: nörmek böğürmenin yarısıdır. Genişletmek için tıkla ... bilemem hacı. biz genelde espri amaçlı kullanırız.
StunnerDead Üye random1' Alıntı: nörüyoz o anlamda da kullanılır çoğu yerde ve o espriyi yaptığını düşünerekten o cevabı verdim. Genişletmek için tıkla ... burası çoğu yer değil burası kayseri
random1' Alıntı: nörüyoz o anlamda da kullanılır çoğu yerde ve o espriyi yaptığını düşünerekten o cevabı verdim. Genişletmek için tıkla ... burası çoğu yer değil burası kayseri
FeC! Üye MasteLaa' Alıntı: Ben de iyi sayılırım kardeşim apartman yıkılıyor millet halinden memnun kimse yatmıyor zaten kapış kapış çalıyor şimdi de sitede Genişletmek için tıkla ... Oh oh ne iyi Benim mesaj sayım dustu ya Konu tasındı. Gerci ben istedim ama :d - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Ben de iyi sayılırım kardeşim apartman yıkılıyor millet halinden memnun kimse yatmıyor zaten kapış kapış çalıyor şimdi de sitede Genişletmek için tıkla ... Oh oh ne iyi Benim mesaj sayım dustu ya Konu tasındı. Gerci ben istedim ama :d
MasteLaa' Alıntı: Ben de iyi sayılırım kardeşim apartman yıkılıyor millet halinden memnun kimse yatmıyor zaten kapış kapış çalıyor şimdi de sitede Genişletmek için tıkla ... Oh oh ne iyi Benim mesaj sayım dustu ya Konu tasındı. Gerci ben istedim ama :d - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Ben de iyi sayılırım kardeşim apartman yıkılıyor millet halinden memnun kimse yatmıyor zaten kapış kapış çalıyor şimdi de sitede Genişletmek için tıkla ... Oh oh ne iyi Benim mesaj sayım dustu ya Konu tasındı. Gerci ben istedim ama :d
codblackops2 Üye Pondusss' Alıntı: arkadaşlarla geziyoduk. Fazla gelmişiz galiba otobüs bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... Bu vakittemi
Pondusss' Alıntı: arkadaşlarla geziyoduk. Fazla gelmişiz galiba otobüs bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... Bu vakittemi
Türe Üye codblackops2' Alıntı: Volkana söyle aldırsın İstanbuldaysan söyle bulayım seni..hoşgeldin Genişletmek için tıkla ...
codblackops2' Alıntı: Volkana söyle aldırsın İstanbuldaysan söyle bulayım seni..hoşgeldin Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye MrTech' Alıntı: Bu Saatte Metrobüs Haric Biraz ***** Bulursun Genişletmek için tıkla ... varmış. Ters yöne gidiyo ama bizim yöne hâlâ gelmedi
MrTech' Alıntı: Bu Saatte Metrobüs Haric Biraz ***** Bulursun Genişletmek için tıkla ... varmış. Ters yöne gidiyo ama bizim yöne hâlâ gelmedi