ANIL Admin Türe' Alıntı: frame atlama gibi mi Genişletmek için tıkla ... videonun hemen başında oluyor mesela kameranın yön değiştirdiği zamanlarda oluyor. hafif çizgiler çıkıyor.
Türe' Alıntı: frame atlama gibi mi Genişletmek için tıkla ... videonun hemen başında oluyor mesela kameranın yön değiştirdiği zamanlarda oluyor. hafif çizgiler çıkıyor.
random1 Üye MrTech' Alıntı: nabüünüz gececiler Genişletmek için tıkla ... oo şefim hoşgeldin naparsın.
Türe Üye random1' Alıntı: Senin S2 niye serviste? Genişletmek için tıkla ... yazılım atarken sanırım dahili hafıza pert
random1' Alıntı: Senin S2 niye serviste? Genişletmek için tıkla ... yazılım atarken sanırım dahili hafıza pert
doctorrr Üye pelın_' Alıntı: şkür ıyı sn nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim ya herzamanki, sıkıntı yok çok şükür
pelın_' Alıntı: şkür ıyı sn nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim ya herzamanki, sıkıntı yok çok şükür
Türe Üye nsekiz' Alıntı: videonun hemen başında oluyor mesela kameranın yön değiştirdiği zamanlarda oluyor. hafif çizgiler çıkıyor. Genişletmek için tıkla ... Hasan abiye bir sor istersen ? L-Lumiere
nsekiz' Alıntı: videonun hemen başında oluyor mesela kameranın yön değiştirdiği zamanlarda oluyor. hafif çizgiler çıkıyor. Genişletmek için tıkla ... Hasan abiye bir sor istersen ? L-Lumiere
ANIL Admin MasteLaa' Alıntı: Bu sanırım farklı N cold şarkısı sanırım Sesi geliyor ama ben de şimdi kulaklıklarımı takarım - - - Eklendi - - - Anıl yarın bana özel mesaj at bak ne zamandır unutuyorum Genişletmek için tıkla ... konu açmaktan zaman kalmıyor
MasteLaa' Alıntı: Bu sanırım farklı N cold şarkısı sanırım Sesi geliyor ama ben de şimdi kulaklıklarımı takarım - - - Eklendi - - - Anıl yarın bana özel mesaj at bak ne zamandır unutuyorum Genişletmek için tıkla ... konu açmaktan zaman kalmıyor
MrTech Üye random1' Alıntı: oo şefim hoşgeldin naparsın. Genişletmek için tıkla ... İyiyim Beya Sen Naparsın ? MasteLaa' Alıntı: Hoş geldin kardeşim Genişletmek için tıkla ... Hosbulduk Kardesim
random1' Alıntı: oo şefim hoşgeldin naparsın. Genişletmek için tıkla ... İyiyim Beya Sen Naparsın ? MasteLaa' Alıntı: Hoş geldin kardeşim Genişletmek için tıkla ... Hosbulduk Kardesim
random1 Üye Türe' Alıntı: yazılım atarken sanırım dahili hafıza pert Genişletmek için tıkla ... çok fazla rom atmaktan mı oldu? ben her gün flash atıyorum nerdeyse. inşallah benimki (telefon) arıza yapmaz
Türe' Alıntı: yazılım atarken sanırım dahili hafıza pert Genişletmek için tıkla ... çok fazla rom atmaktan mı oldu? ben her gün flash atıyorum nerdeyse. inşallah benimki (telefon) arıza yapmaz
MasteLaa Üye nsekiz' Alıntı: konu açmaktan zaman kalmıyor Genişletmek için tıkla ... Maşallah ayın üyesi de ol artık 1-2 kardeşine ayır be
nsekiz' Alıntı: konu açmaktan zaman kalmıyor Genişletmek için tıkla ... Maşallah ayın üyesi de ol artık 1-2 kardeşine ayır be
Türe Üye MasteLaa' Alıntı: Ee kardom ne yapıyorsun hayat nasıl Genişletmek için tıkla ... yuvarlanıyoz kardo
ANIL Admin Türe' Alıntı: Hasan abiye bir sor istersen ? L-Lumiere Genişletmek için tıkla ... çözümü olsa kesin yapardım gibime geliyor ama yinede sorarım ben bir de aynı sürücüleri kullananlar bizde böyle bir şey yok diyor... benim diğer laptopta aynı şey var belki ben fazla dikkat ediyor olabilirim...
Türe' Alıntı: Hasan abiye bir sor istersen ? L-Lumiere Genişletmek için tıkla ... çözümü olsa kesin yapardım gibime geliyor ama yinede sorarım ben bir de aynı sürücüleri kullananlar bizde böyle bir şey yok diyor... benim diğer laptopta aynı şey var belki ben fazla dikkat ediyor olabilirim...