random1 Üye ynsemrekose' Alıntı: nananininiram ninaniniraaam naninaniniram ninaniniraaaam amaa benim adım elvan daltooon ben gezerim balkon balkon... Genişletmek için tıkla ...
ynsemrekose' Alıntı: nananininiram ninaniniraaam naninaniniram ninaniniraaaam amaa benim adım elvan daltooon ben gezerim balkon balkon... Genişletmek için tıkla ...
ANIL Admin Türe' Alıntı: hangi tür anıl ? Genişletmek için tıkla ... ya videolarda kırılma oluyor anlamış değilim
Türe' Alıntı: hangi tür anıl ? Genişletmek için tıkla ... ya videolarda kırılma oluyor anlamış değilim
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: Vayy kardişim naber Genişletmek için tıkla ... n'olsun karşim senden n'aber
Türe Üye nsekiz' Alıntı: ya videolarda kırılma oluyor anlamış değilim Genişletmek için tıkla ... allah allah ilginç
nsekiz' Alıntı: ya videolarda kırılma oluyor anlamış değilim Genişletmek için tıkla ... allah allah ilginç
Türe Üye ynsemrekose' Alıntı: n'olsun karşim senden n'aber Genişletmek için tıkla ... bana niye civap yok
MasteLaa Üye random1' Alıntı: burdayım...burdasın...burdayız... Genişletmek için tıkla ... Allah devamını getirsin kuzum
random1' Alıntı: burdayım...burdasın...burdayız... Genişletmek için tıkla ... Allah devamını getirsin kuzum
Türe Üye ynsemrekose' Alıntı: güççük muhittin o+( Genişletmek için tıkla ... o benim lafım - - - Eklendi - - - Jack-Sparrow' Alıntı: cümleten s.a görüşmek üzere kendinize iyi bakın iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı be gülüm
ynsemrekose' Alıntı: güççük muhittin o+( Genişletmek için tıkla ... o benim lafım - - - Eklendi - - - Jack-Sparrow' Alıntı: cümleten s.a görüşmek üzere kendinize iyi bakın iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı be gülüm
MasteLaa Üye ynsemrekose' Alıntı: n'olsun karşim senden n'aber Genişletmek için tıkla ... Aynı kardeşim yukarıda bugün Ketty Perry dinliyor gençler her gece aynı Mübarekler apartmanda oturmuyor disko sanıyorlar
ynsemrekose' Alıntı: n'olsun karşim senden n'aber Genişletmek için tıkla ... Aynı kardeşim yukarıda bugün Ketty Perry dinliyor gençler her gece aynı Mübarekler apartmanda oturmuyor disko sanıyorlar
doctorrr Üye Türe' Alıntı: o benim lafım - - - Eklendi - - - Hayırlısı be gülüm Genişletmek için tıkla ... güzelmiş la orcinal
Türe' Alıntı: o benim lafım - - - Eklendi - - - Hayırlısı be gülüm Genişletmek için tıkla ... güzelmiş la orcinal
ANIL Admin Türe' Alıntı: allah allah ilginç Genişletmek için tıkla ... şimdi benim notebook çift ekran kartlı amdde sorun yok fakat intele geçince videolarda kırılma oluyor mesela bunda; [video=youtube;XAhTt60W7qo]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=XAhTt60W7qo#t=0s[/video]
Türe' Alıntı: allah allah ilginç Genişletmek için tıkla ... şimdi benim notebook çift ekran kartlı amdde sorun yok fakat intele geçince videolarda kırılma oluyor mesela bunda; [video=youtube;XAhTt60W7qo]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=XAhTt60W7qo#t=0s[/video]
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: Aynı kardeşim yukarıda bugün Ketty Perry dinliyor gençler her gece aynı Mübarekler apartmanda oturmuyor disko sanıyorlar Genişletmek için tıkla ... gir aralarına diyecemde , ya sizin orda polis grevdemi arayın söyleyin bak burası tatil memleketi burda bile 12 den sonra gürültü yapmak yasak ama diskolar barlar izinli onlara serbest sabaha kadar
MasteLaa' Alıntı: Aynı kardeşim yukarıda bugün Ketty Perry dinliyor gençler her gece aynı Mübarekler apartmanda oturmuyor disko sanıyorlar Genişletmek için tıkla ... gir aralarına diyecemde , ya sizin orda polis grevdemi arayın söyleyin bak burası tatil memleketi burda bile 12 den sonra gürültü yapmak yasak ama diskolar barlar izinli onlara serbest sabaha kadar
Türe Üye nsekiz' Alıntı: şimdi benim notebook çift ekran kartlı amdde sorun yok fakat intele geçince videolarda kırılma oluyor mesela bunda; [video=youtube;XAhTt60W7qo]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=XAhTt60W7qo#t=0s[/video] Genişletmek için tıkla ... bende akıcı güncellemeyi dene ?
nsekiz' Alıntı: şimdi benim notebook çift ekran kartlı amdde sorun yok fakat intele geçince videolarda kırılma oluyor mesela bunda; [video=youtube;XAhTt60W7qo]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=XAhTt60W7qo#t=0s[/video] Genişletmek için tıkla ... bende akıcı güncellemeyi dene ?