Joker. Üye Elektr0' Alıntı: sol tarafta yazıyor Genişletmek için tıkla ... Mobil olunca yazmıyor İsminiz nedir ?
Elektr0' Alıntı: sol tarafta yazıyor Genişletmek için tıkla ... Mobil olunca yazmıyor İsminiz nedir ?
Elektr0 Üye Joker.' Alıntı: Mobil olunca yazmıyor İsminiz nedir ? Genişletmek için tıkla ... Ertuğrul
Joker. Üye BreakerZote' Alıntı: Beyler Bayanlar Ben Yatar Sizlere İyi Sabahlar Genişletmek için tıkla ... Ertuğrul bey Tanıştığımıza sevindim
BreakerZote' Alıntı: Beyler Bayanlar Ben Yatar Sizlere İyi Sabahlar Genişletmek için tıkla ... Ertuğrul bey Tanıştığımıza sevindim
Elektr0 Üye BreakerZote' Alıntı: Beyler Bayanlar Ben Yatar Sizlere İyi Sabahlar Genişletmek için tıkla ... saol Onur sanada - - - Eklendi - - - Joker.' Alıntı: Ertuğrul bey Tanıştığımıza sevindim Genişletmek için tıkla ... Bey demesen iyi olur hatta Ert. diye kısalta bilirsin...
BreakerZote' Alıntı: Beyler Bayanlar Ben Yatar Sizlere İyi Sabahlar Genişletmek için tıkla ... saol Onur sanada - - - Eklendi - - - Joker.' Alıntı: Ertuğrul bey Tanıştığımıza sevindim Genişletmek için tıkla ... Bey demesen iyi olur hatta Ert. diye kısalta bilirsin...
Joker. Üye Elektr0' Alıntı: saol Onur sanada - - - Eklendi - - - Bey demesen iyi olur hatta Ert. diye kısalta bilirsin... Genişletmek için tıkla ... Erturul Abi demem gerek
Elektr0' Alıntı: saol Onur sanada - - - Eklendi - - - Bey demesen iyi olur hatta Ert. diye kısalta bilirsin... Genişletmek için tıkla ... Erturul Abi demem gerek
Elektr0 Üye Joker.' Alıntı: Erturul Abi demem gerek Genişletmek için tıkla ... sen bilirsin ozaman bende gitsem mi gözlerimi tutamıyorum kapanıyorlar... iyi sabahlar size Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 6 misafir) Elektr0*, BreakerZote+ misafirler gidin uyuyun yavv sabah sabah üyede olmuyorsunuz
Joker.' Alıntı: Erturul Abi demem gerek Genişletmek için tıkla ... sen bilirsin ozaman bende gitsem mi gözlerimi tutamıyorum kapanıyorlar... iyi sabahlar size Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 6 misafir) Elektr0*, BreakerZote+ misafirler gidin uyuyun yavv sabah sabah üyede olmuyorsunuz
Joker. Üye Elektr0' Alıntı: sen bilirsin ozaman bende gitsem mi gözlerimi tutamıyorum kapanıyorlar... iyi sabahlar size Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 6 misafir) Elektr0*, BreakerZote+ misafirler gidin uyuyun yavv sabah sabah üyede olmuyorsunuz Genişletmek için tıkla ... O okuyan üyelerde bende vardım aslında
Elektr0' Alıntı: sen bilirsin ozaman bende gitsem mi gözlerimi tutamıyorum kapanıyorlar... iyi sabahlar size Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 6 misafir) Elektr0*, BreakerZote+ misafirler gidin uyuyun yavv sabah sabah üyede olmuyorsunuz Genişletmek için tıkla ... O okuyan üyelerde bende vardım aslında
Elektr0 Üye 7 Sene, 233 Gün, 4 Saat, 36 Dakika dan bu yana sizlerleyiz. diyo maxicep ben bunun son 2 senesindeyim demekki - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: selamün aleyküm maxicep Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam ama kimse kalmadı ki bende gidiyom ahanda... tekrardan iyi sabahlar.. Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 6 misafir) MİSAFİR'ler uyuyun ( )
7 Sene, 233 Gün, 4 Saat, 36 Dakika dan bu yana sizlerleyiz. diyo maxicep ben bunun son 2 senesindeyim demekki - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: selamün aleyküm maxicep Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam ama kimse kalmadı ki bende gidiyom ahanda... tekrardan iyi sabahlar.. Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 6 misafir) MİSAFİR'ler uyuyun ( )
jackalmami Üye sen bana bakma ben buranın bekçisiyim her gün 6 ya doğru uğrarım kim var kim yok asayiş berkemal se sorun yok ama 6 dan sonra mesaj yazıldı mı orda iş biter(bilindiği üzeree yasak) - - - Eklendi - - - :aman: - - - Eklendi - - -
sen bana bakma ben buranın bekçisiyim her gün 6 ya doğru uğrarım kim var kim yok asayiş berkemal se sorun yok ama 6 dan sonra mesaj yazıldı mı orda iş biter(bilindiği üzeree yasak) - - - Eklendi - - - :aman: - - - Eklendi - - -
Türe Üye s.a - - - Eklendi - - - random1' Alıntı: aleykümselam. hepiniz hoşgeldiniz selamünaleyküm dostlar Genişletmek için tıkla ... a.s abim hoşgeldin
s.a - - - Eklendi - - - random1' Alıntı: aleykümselam. hepiniz hoşgeldiniz selamünaleyküm dostlar Genişletmek için tıkla ... a.s abim hoşgeldin
random1 Üye Türe' Alıntı: s.a - - - Eklendi - - - a.s abim hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... haxball yok mu bugün 2 gol attım
Türe' Alıntı: s.a - - - Eklendi - - - a.s abim hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... haxball yok mu bugün 2 gol attım
Türe Üye random1' Alıntı: haxball yok mu bugün 2 gol attım Genişletmek için tıkla ... var-dı abim Benim sabriliğim tuttu yahu kaç kere kaçırdım
random1' Alıntı: haxball yok mu bugün 2 gol attım Genişletmek için tıkla ... var-dı abim Benim sabriliğim tuttu yahu kaç kere kaçırdım
random1 Üye Türe' Alıntı: var-dı abim Benim sabriliğim tuttu yahu kaç kere kaçırdım Genişletmek için tıkla ... bugün biraz daha iyi oynadım. karşı kale de filan bekledim. gol atmak için. her gün daha da öğreniyoruz ---> MasteLaa; aşağıda adın gözüküyor. Neden yazmıyorsun?
Türe' Alıntı: var-dı abim Benim sabriliğim tuttu yahu kaç kere kaçırdım Genişletmek için tıkla ... bugün biraz daha iyi oynadım. karşı kale de filan bekledim. gol atmak için. her gün daha da öğreniyoruz ---> MasteLaa; aşağıda adın gözüküyor. Neden yazmıyorsun?