Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Perfect!

Üye
yuvarlanıp gidiyoruz işte napalm sen napıyn faruk görşmeyeli

tragedie

Emekli Yönetici
telefon olayı teknoloji olarak 10 yıl geriledim samsung d880 vardı pert oldu mecburen motorola c113 e döndük

--------------- Ekleme ---------------

eyvallah halitcim sagolasın

yarın ikindi namazına mütakip cep telefonumu defnedicem hakkınızı helal edin

sorun ettiğin buysa hemen çekim bi 1100 Geçer aldırma ya.. Kafaya takılacak şeyler değil Evet yarın okullar tatil halitcim Bende iyiyim halil yaw nasıl olsun giremiyorum bu aralar .. Zayıfları düzeltmeye çabalıyorum

Perfect!

Üye
boşver zayıfları ya ben bu sene aldığm zayflarla yol yaparm 12. Sınfta kalarak rekor kıracm nerdyse

--------------- Ekleme ---------------

tabi çalişmak lazm sen bana bakma

haltie

Üye
kardeşim bende 2 yıl önce 6300 aldım 3 hafta sonra 5.kattan düşürmüştüm Allah başka dert vermesin

tragedie

Emekli Yönetici
geçmiş olsun halit telefon olmuş olmamış önemli değil benim için işime yarıyordu çalışırken kulaklıkla vs müzik dinliyordum birde ben uyurken müzik dinlemeden uyuyamıyorum ALLAH tan biraderin teli var onu alıyorum geceleri

haltie

Üye

aynen ya ben arada film çakıyom telden o daha güzel oluyor

tragedie

Emekli Yönetici
ağa ben o kadar ilerliyemedim şimdilik radyo ile idare ediyorum

haltie

Üye
dehşet yaw youtube bile takılıyorum arada ama çok takılmak iyi değil baş ağrısı yapıyor

tragedie

Emekli Yönetici
yav ninni gibi geliyor insana bende takıntı oldu kulaklık kulağımda olmadımı töbe uyuyamam

bir ara matrax takılıyordum alem fm süperdi artık dinlemiyorum onu

tragedie

Emekli Yönetici
semih düşünüyorsun o zaman varsın

tragedie

Emekli Yönetici
şekerli süt iç

tragedie

Emekli Yönetici
o zaman bir filmde gösteriyordu çinli kungfu yapan adamlar ateşin üstünde yürüyordu acıyı hissetmiyorlardı sende öyl yap farzetki karnın ağrımıyor

tragedie

Emekli Yönetici
niye yaramasın kardeşim adamlar resmen ateşin üstünde yürüyordu sen yeterki konsantre ol kafanı kesseler banamısın demessin rahat ol ...