huri$ Üye İntifada' Alıntı: hiç bir şampiyonluk yada hiç bir kupa bir candan daha değerli değildir benim için rekabet olsun birbirimizi kızdıralım ama hiç bir zaman bu hakaret yada şiddete varmamalı ben böyle düşünüyorum... Genişletmek için tıkla ... kesinlikle oylee karde$iim --------------- Ekleme --------------- neyse çocuklar ben yava$tan çikayim iyi geceler sizlere allah sagliktan ayirmasin ho$çakalin
İntifada' Alıntı: hiç bir şampiyonluk yada hiç bir kupa bir candan daha değerli değildir benim için rekabet olsun birbirimizi kızdıralım ama hiç bir zaman bu hakaret yada şiddete varmamalı ben böyle düşünüyorum... Genişletmek için tıkla ... kesinlikle oylee karde$iim --------------- Ekleme --------------- neyse çocuklar ben yava$tan çikayim iyi geceler sizlere allah sagliktan ayirmasin ho$çakalin
ebuş... Üye |» Asi_KIZ «|' Alıntı: tesekkurler hosbuldum (: nasılsınz. sızıdemı uyku tutmadı (= Genişletmek için tıkla ... walla tutmadı yarın okul + kurs var
|» Asi_KIZ «|' Alıntı: tesekkurler hosbuldum (: nasılsınz. sızıdemı uyku tutmadı (= Genişletmek için tıkla ... walla tutmadı yarın okul + kurs var
zehircbbb Üye Hoşbulduk Bu arada yarın okul yok çoook ama çooook mutluyum Olanları Allah kurtarsın Görüşmeyeli nasılsınız
Hoşbulduk Bu arada yarın okul yok çoook ama çooook mutluyum Olanları Allah kurtarsın Görüşmeyeli nasılsınız