CABBAR Üye Vatron' Alıntı: işte bildiğin gibi... sen nerdeydin geç kaldın Genişletmek için tıkla ... Abi be kaç mesaj attım Doğru dürüst cevap veren olmadı sana mı şikayet ediyoruz
Vatron' Alıntı: işte bildiğin gibi... sen nerdeydin geç kaldın Genişletmek için tıkla ... Abi be kaç mesaj attım Doğru dürüst cevap veren olmadı sana mı şikayet ediyoruz
otostopçu Üye Türe' Alıntı: Yok artık Abi buna göz yumuyorlarsa kusura bakmasın her kasmaya da göz yumacaklar O ne öyle ayrı gayrı Genişletmek için tıkla ... post kasma derdinde olsam şubat 2009 dan beri genelkurmay başkanı olurdum burda sohbet ediyoruz gel sende katıl
Türe' Alıntı: Yok artık Abi buna göz yumuyorlarsa kusura bakmasın her kasmaya da göz yumacaklar O ne öyle ayrı gayrı Genişletmek için tıkla ... post kasma derdinde olsam şubat 2009 dan beri genelkurmay başkanı olurdum burda sohbet ediyoruz gel sende katıl
DreaMagiC Üye Selamın Aleyküm arkadaşlar herkes burda mı nasılsınız inşallah sayıya bakınca herkesin burda olduğu belli oluyor
Selamın Aleyküm arkadaşlar herkes burda mı nasılsınız inşallah sayıya bakınca herkesin burda olduğu belli oluyor
VKUCUKSAHİN Üye ynsemrekose' Alıntı: hoooooooooooop Genişletmek için tıkla ... Hoopp! Nassın beyav Jack-Sparrow' Alıntı: Ve aleyküm selam hoşgeldin kardeşim Genişletmek için tıkla ... Goş buldum paşam __xXx__' Alıntı: hoşgeldin hüsnücan Genişletmek için tıkla ... Goş Buldum rabbace' Alıntı: Aleykümselam Genişletmek için tıkla ... MasteLaa' Alıntı: Dadlu kuzum gelmiş Hoşgelmiş nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim kuzum halen şarkı indiriyorum yarım saate birkaç tane Sen nasılsın StunnerDead' Alıntı: toprağğımm aleykum selam Genişletmek için tıkla ... Topraağğam nassın yav codblackops2' Alıntı: Aleykümselam Goşgeldin Genişletmek için tıkla ... Goş buldum paşa nasılsın
ynsemrekose' Alıntı: hoooooooooooop Genişletmek için tıkla ... Hoopp! Nassın beyav Jack-Sparrow' Alıntı: Ve aleyküm selam hoşgeldin kardeşim Genişletmek için tıkla ... Goş buldum paşam __xXx__' Alıntı: hoşgeldin hüsnücan Genişletmek için tıkla ... Goş Buldum rabbace' Alıntı: Aleykümselam Genişletmek için tıkla ... MasteLaa' Alıntı: Dadlu kuzum gelmiş Hoşgelmiş nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim kuzum halen şarkı indiriyorum yarım saate birkaç tane Sen nasılsın StunnerDead' Alıntı: toprağğımm aleykum selam Genişletmek için tıkla ... Topraağğam nassın yav codblackops2' Alıntı: Aleykümselam Goşgeldin Genişletmek için tıkla ... Goş buldum paşa nasılsın
MasteLaa Üye Jack-Sparrow' Alıntı: Bana enes diyorsun ama ismim Emre Ama Jack diyebilrsin Genişletmek için tıkla ... Emre tamam hatırladım ama ismine zaten Enes diyordum hep kusuruma bakma
Jack-Sparrow' Alıntı: Bana enes diyorsun ama ismim Emre Ama Jack diyebilrsin Genişletmek için tıkla ... Emre tamam hatırladım ama ismine zaten Enes diyordum hep kusuruma bakma
doctorrr Üye DreaMagiC' Alıntı: Selamın Aleyküm arkadaşlar herkes burda mı nasılsınız inşallah sayıya bakınca herkesin burda olduğu belli oluyor Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin aleyküm selam
DreaMagiC' Alıntı: Selamın Aleyküm arkadaşlar herkes burda mı nasılsınız inşallah sayıya bakınca herkesin burda olduğu belli oluyor Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin aleyküm selam
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap StunnerDead' Alıntı: ben rütbe mesaj derdinde değilim konu kapanmasın yeter burda çok eğleniyoruz fatih ömer gökçen abi gibi dostlar edindim burda Genişletmek için tıkla ... eyvallah
StunnerDead' Alıntı: ben rütbe mesaj derdinde değilim konu kapanmasın yeter burda çok eğleniyoruz fatih ömer gökçen abi gibi dostlar edindim burda Genişletmek için tıkla ... eyvallah
.Behzat Ç. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ey piri bilmez misin ki, hepimiz ölümlüyüz bu cihanda, Ne diye boş yere üzersin, soyle hadi gerek var mı? Kırgınlığa. Genişletmek için tıkla ... Söylemeden edemicem imzan çok güzel
OttomaN TigeR' Alıntı: Ey piri bilmez misin ki, hepimiz ölümlüyüz bu cihanda, Ne diye boş yere üzersin, soyle hadi gerek var mı? Kırgınlığa. Genişletmek için tıkla ... Söylemeden edemicem imzan çok güzel
doctorrr Üye nsekiz' Alıntı: haydi görüşmek üzere... Genişletmek için tıkla ... görüşürüz kendine iyi bak
MasteLaa Üye DreaMagiC' Alıntı: Selamın Aleyküm arkadaşlar herkes burda mı nasılsınız inşallah sayıya bakınca herkesin burda olduğu belli oluyor Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin öz Abim
DreaMagiC' Alıntı: Selamın Aleyküm arkadaşlar herkes burda mı nasılsınız inşallah sayıya bakınca herkesin burda olduğu belli oluyor Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin öz Abim
Türe Üye otostopçu' Alıntı: post kasma derdinde olsam şubat 2009 dan beri genelkurmay başkanı olurdum burda sohbet ediyoruz gel sende katıl Genişletmek için tıkla ... Yahu be adam. Sen benim mesajlarımı neden yarım okuyorsun ? İlk mesajımı oku ondan sonra konuşalım
otostopçu' Alıntı: post kasma derdinde olsam şubat 2009 dan beri genelkurmay başkanı olurdum burda sohbet ediyoruz gel sende katıl Genişletmek için tıkla ... Yahu be adam. Sen benim mesajlarımı neden yarım okuyorsun ? İlk mesajımı oku ondan sonra konuşalım
OttomaN TigeR Üye DreaMagiC' Alıntı: Selamın Aleyküm arkadaşlar herkes burda mı nasılsınız inşallah sayıya bakınca herkesin burda olduğu belli oluyor Genişletmek için tıkla ... hoş geldin tarık
DreaMagiC' Alıntı: Selamın Aleyküm arkadaşlar herkes burda mı nasılsınız inşallah sayıya bakınca herkesin burda olduğu belli oluyor Genişletmek için tıkla ... hoş geldin tarık
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hacı. goşgeldin bea
.Behzat Ç. Üye MasteLaa' Alıntı: Emre tamam hatırladım ama ismine zaten Enes diyordum hep kusuruma bakma Genişletmek için tıkla ... Siyah inciyle bi tur atalım gel kzum
MasteLaa' Alıntı: Emre tamam hatırladım ama ismine zaten Enes diyordum hep kusuruma bakma Genişletmek için tıkla ... Siyah inciyle bi tur atalım gel kzum
codblackops2 Üye tinasoft' Alıntı: Hoopp! Nassın beyav Goş buldum paşam Goş Buldum İyiyim kuzum halen şarkı indiriyorum yarım saate birkaç tane Sen nasılsın Topraağğam nassın yav Goş buldum paşa nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür sen
tinasoft' Alıntı: Hoopp! Nassın beyav Goş buldum paşam Goş Buldum İyiyim kuzum halen şarkı indiriyorum yarım saate birkaç tane Sen nasılsın Topraağğam nassın yav Goş buldum paşa nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür sen
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ey piri bilmez misin ki, hepimiz ölümlüyüz bu cihanda, Ne diye boş yere üzersin, soyle hadi gerek var mı? Kırgınlığa. Genişletmek için tıkla ... heleeee
OttomaN TigeR' Alıntı: Ey piri bilmez misin ki, hepimiz ölümlüyüz bu cihanda, Ne diye boş yere üzersin, soyle hadi gerek var mı? Kırgınlığa. Genişletmek için tıkla ... heleeee
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: badi yok nerde ya. Neyse şakaydı şakaydı abim Genişletmek için tıkla ... bu smiley i koydum patron görmedin herhalde
OttomaN TigeR' Alıntı: badi yok nerde ya. Neyse şakaydı şakaydı abim Genişletmek için tıkla ... bu smiley i koydum patron görmedin herhalde
VKUCUKSAHİN Üye DreaMagiC' Alıntı: Selamın Aleyküm arkadaşlar herkes burda mı nasılsınız inşallah sayıya bakınca herkesin burda olduğu belli oluyor Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam Goş gelmişsin
DreaMagiC' Alıntı: Selamın Aleyküm arkadaşlar herkes burda mı nasılsınız inşallah sayıya bakınca herkesin burda olduğu belli oluyor Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam Goş gelmişsin