Türe Üye otostopçu' Alıntı: muhabbet ediyoz şurda ozaman muhabbet kralınıda trt çocuğa taşısınlar Genişletmek için tıkla ... Demek istediğimi anlayana kadar alıntı yapma mümkünse mesajlarıma.
otostopçu' Alıntı: muhabbet ediyoz şurda ozaman muhabbet kralınıda trt çocuğa taşısınlar Genişletmek için tıkla ... Demek istediğimi anlayana kadar alıntı yapma mümkünse mesajlarıma.
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: o benim badi dikkat et dudaklarımdan çıkacak iki kelimeye bakar işin Genişletmek için tıkla ... ???
OttomaN TigeR' Alıntı: o benim badi dikkat et dudaklarımdan çıkacak iki kelimeye bakar işin Genişletmek için tıkla ... ???
MasteLaa Üye tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... Dadlu kuzum gelmiş Hoşgelmiş nasılsın
StunnerDead Üye tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... toprağğımm aleykum selam
.Behzat Ç. Üye MasteLaa' Alıntı: Kuzum vallahi hatırlamadım Ama Enes misin acaba Genişletmek için tıkla ... Bana enes diyorsun ama ismim Emre Ama Jack diyebilrsin
MasteLaa' Alıntı: Kuzum vallahi hatırlamadım Ama Enes misin acaba Genişletmek için tıkla ... Bana enes diyorsun ama ismim Emre Ama Jack diyebilrsin
doctorrr Üye Türe' Alıntı: Yok artık Abi buna göz yumuyorlarsa kusura bakmasın her kasmaya da göz yumacaklar O ne öyle ayrı gayrı Genişletmek için tıkla ... burdaki goygoy hiçbiyerde yok
Türe' Alıntı: Yok artık Abi buna göz yumuyorlarsa kusura bakmasın her kasmaya da göz yumacaklar O ne öyle ayrı gayrı Genişletmek için tıkla ... burdaki goygoy hiçbiyerde yok
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap __xXx__' Alıntı: bende iyiyim abicim nasıl gidiyo hayat Genişletmek için tıkla ... işte bildiğin gibi... sen nerdeydin geç kaldın
__xXx__' Alıntı: bende iyiyim abicim nasıl gidiyo hayat Genişletmek için tıkla ... işte bildiğin gibi... sen nerdeydin geç kaldın
doctorrr Üye Şu anda 21 kişi bu konuyu okuyor. (13 üye ve 8 misafir) ynsemrekose, tinasoft, Jack-Sparrow, __xXx__, nsekiz+, Türe+, codblackops2, rabbace, DreaMagiC+, otostopçu, BreakerZote
Şu anda 21 kişi bu konuyu okuyor. (13 üye ve 8 misafir) ynsemrekose, tinasoft, Jack-Sparrow, __xXx__, nsekiz+, Türe+, codblackops2, rabbace, DreaMagiC+, otostopçu, BreakerZote
OttomaN TigeR Üye Ey piri bilmez misin ki, hepimiz ölümlüyüz bu cihanda, Ne diye üzersin kendini, söyle gerek var mı? Kırgınlığa.
Ey piri bilmez misin ki, hepimiz ölümlüyüz bu cihanda, Ne diye üzersin kendini, söyle gerek var mı? Kırgınlığa.
Türe Üye ynsemrekose' Alıntı: burdaki goygoy hiçbiyerde yok Genişletmek için tıkla ... Yapmayın ya biraz mantıklı düşünmeye davet ediyorum hepinizi
ynsemrekose' Alıntı: burdaki goygoy hiçbiyerde yok Genişletmek için tıkla ... Yapmayın ya biraz mantıklı düşünmeye davet ediyorum hepinizi
MasteLaa Üye ynsemrekose' Alıntı: hoooooooooooop Genişletmek için tıkla ... Hoooooop bir şey mi dedin
doctorrr Üye Türe' Alıntı: Yapmayın ya biraz mantıklı düşünmeye davet ediyorum hepinizi Genişletmek için tıkla ... tamam kardişim haklısın bişey demedim
Türe' Alıntı: Yapmayın ya biraz mantıklı düşünmeye davet ediyorum hepinizi Genişletmek için tıkla ... tamam kardişim haklısın bişey demedim
__xXx__ Üye Vatron' Alıntı: işte bildiğin gibi... sen nerdeydin geç kaldın Genişletmek için tıkla ... vallaha abicim dışardaydım bi işim çıkmıştı 1 gibi eve geldim hemen girdim
Vatron' Alıntı: işte bildiğin gibi... sen nerdeydin geç kaldın Genişletmek için tıkla ... vallaha abicim dışardaydım bi işim çıkmıştı 1 gibi eve geldim hemen girdim
OttomaN TigeR Üye Vatron' Alıntı: ??? Genişletmek için tıkla ... badi yok nerde ya. Neyse şakaydı şakaydı abim