CABBAR Üye Vatron' Alıntı: Selamünaleyküm dostlar. Genişletmek için tıkla ... Ahaaa Murat abim de geldi aleykümselam abi tatlı yiyelim tatlı konuşalım ha
Vatron' Alıntı: Selamünaleyküm dostlar. Genişletmek için tıkla ... Ahaaa Murat abim de geldi aleykümselam abi tatlı yiyelim tatlı konuşalım ha
OttomaN TigeR Üye rabbace' Alıntı: Kafama takıldı bilen varsa yardımcı olabilir mi ? Burada kullandığımız smileyler telefonda mesaj gönderirken de kullanılabilir mi ? Onu destekleyen telefon var mı ? Genişletmek için tıkla ... yok sanırım
rabbace' Alıntı: Kafama takıldı bilen varsa yardımcı olabilir mi ? Burada kullandığımız smileyler telefonda mesaj gönderirken de kullanılabilir mi ? Onu destekleyen telefon var mı ? Genişletmek için tıkla ... yok sanırım
L-LumieRe Üye Vatron' Alıntı: Selamünaleyküm dostlar. Genişletmek için tıkla ... aleykum selam abi hoşgeldin nsekiz' Alıntı: selam.. Genişletmek için tıkla ... nasılsın anıl kardeşim
Vatron' Alıntı: Selamünaleyküm dostlar. Genişletmek için tıkla ... aleykum selam abi hoşgeldin nsekiz' Alıntı: selam.. Genişletmek için tıkla ... nasılsın anıl kardeşim
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap rabbace' Alıntı: Ahaaa Murat abim de geldi aleykümselam abi tatlı yiyelim tatlı konuşalım ha Genişletmek için tıkla ... aynen öyle paşa. nerlerdesin sen bakiim
rabbace' Alıntı: Ahaaa Murat abim de geldi aleykümselam abi tatlı yiyelim tatlı konuşalım ha Genişletmek için tıkla ... aynen öyle paşa. nerlerdesin sen bakiim
BreakerZote Üye Vatron' Alıntı: Selamünaleyküm dostlar. Genişletmek için tıkla ... A.s Abim Hoşgeldin Nasılsın
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap L-LumieRe' Alıntı: aleykum selam abi hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk paşa nasılsın inşallah?
L-LumieRe' Alıntı: aleykum selam abi hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk paşa nasılsın inşallah?
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: murat abi hoş geldin Genişletmek için tıkla ... şefim hoş bulduk. nasılız bakalım?
OttomaN TigeR' Alıntı: murat abi hoş geldin Genişletmek için tıkla ... şefim hoş bulduk. nasılız bakalım?
CABBAR Üye Vatron' Alıntı: aynen öyle paşa. nerlerdesin sen bakiim Genişletmek için tıkla ... Birkaç gecedir giremedim abi sahura kadar yurdun bahçesinde oturuyoruz orada da internet çekmiyor giremiyorum
Vatron' Alıntı: aynen öyle paşa. nerlerdesin sen bakiim Genişletmek için tıkla ... Birkaç gecedir giremedim abi sahura kadar yurdun bahçesinde oturuyoruz orada da internet çekmiyor giremiyorum
L-LumieRe Üye Vatron' Alıntı: hoşbulduk paşa nasılsın inşallah? Genişletmek için tıkla ... vayyy abimmm. bana paşam diyen çok yakın bir arkadaşım var. şu sıralar beni arayıp sormasada benim için çok değerlidir. iyiyim abi sen nasılsın
Vatron' Alıntı: hoşbulduk paşa nasılsın inşallah? Genişletmek için tıkla ... vayyy abimmm. bana paşam diyen çok yakın bir arkadaşım var. şu sıralar beni arayıp sormasada benim için çok değerlidir. iyiyim abi sen nasılsın
BreakerZote Üye L-LumieRe' Alıntı: dinleyince kendimi kaybediyorum Genişletmek için tıkla ... Peki Ya Bunu Dinleyince
L-LumieRe' Alıntı: dinleyince kendimi kaybediyorum Genişletmek için tıkla ... Peki Ya Bunu Dinleyince
OttomaN TigeR Üye Vatron' Alıntı: şefim hoş bulduk. nasılız bakalım? Genişletmek için tıkla ... çok şükür abi
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap rabbace' Alıntı: Birkaç gecedir giremedim abi sahura kadar yurdun bahçesinde oturuyoruz orada da internet çekmiyor giremiyorum Genişletmek için tıkla ... ne birkaç gecesi. nerdeyse 1 ay yokmuşsun gibi geldi bana
rabbace' Alıntı: Birkaç gecedir giremedim abi sahura kadar yurdun bahçesinde oturuyoruz orada da internet çekmiyor giremiyorum Genişletmek için tıkla ... ne birkaç gecesi. nerdeyse 1 ay yokmuşsun gibi geldi bana