doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: Kardişim fotoğrafı PM den at şunu bir kare yapıp tam oturtayım Genişletmek için tıkla ... böyle iyi ya sağol zahmet etme
MasteLaa' Alıntı: Kardişim fotoğrafı PM den at şunu bir kare yapıp tam oturtayım Genişletmek için tıkla ... böyle iyi ya sağol zahmet etme
MasteLaa Üye Vatron' Alıntı: bir tek benden alıntı yapmamışsın Genişletmek için tıkla ... Görsem boş mesajına bile alıntı yaparım biliyorsun kuzum
Vatron' Alıntı: bir tek benden alıntı yapmamışsın Genişletmek için tıkla ... Görsem boş mesajına bile alıntı yaparım biliyorsun kuzum
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap totti_pk' Alıntı: Smt Daha İyi Değilmi Abi ? Genişletmek için tıkla ... smf iyi de yapısı bana pek hoşgelmiyor. vbulletin de tema düzenleme, dil düzenleme, panel ayarları, veritabanı işlemler filan daha güzel.
totti_pk' Alıntı: Smt Daha İyi Değilmi Abi ? Genişletmek için tıkla ... smf iyi de yapısı bana pek hoşgelmiyor. vbulletin de tema düzenleme, dil düzenleme, panel ayarları, veritabanı işlemler filan daha güzel.
Amaru Shady Üye codblackops2' Alıntı: Beyler MasteLaa neysede 2-3seneye benim nick eskir napcam been Genişletmek için tıkla ... Activision yap rahatla
codblackops2' Alıntı: Beyler MasteLaa neysede 2-3seneye benim nick eskir napcam been Genişletmek için tıkla ... Activision yap rahatla
MasteLaa Üye ynsemrekose' Alıntı: böyle iyi ya sağol zahmet etme Genişletmek için tıkla ... Estafirulah kardişim sen beni kırmadım çok teşekkür ediyorum
ynsemrekose' Alıntı: böyle iyi ya sağol zahmet etme Genişletmek için tıkla ... Estafirulah kardişim sen beni kırmadım çok teşekkür ediyorum
codblackops2 Üye Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hacı cidden bugün sende bişi var ya çok mutlusun yada bişiler içtin gözlerim doldu şu an
Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hacı cidden bugün sende bişi var ya çok mutlusun yada bişiler içtin gözlerim doldu şu an
doctorrr Üye Şu anda 17 kişi bu konuyu okuyor. (13 üye ve 4 misafir) ynsemrekose, Metin, Pondusss+, codblackops2, aymazalper111, alpayoktay, otostopçu, totti_pk, nsekiz+, mstf_l
Şu anda 17 kişi bu konuyu okuyor. (13 üye ve 4 misafir) ynsemrekose, Metin, Pondusss+, codblackops2, aymazalper111, alpayoktay, otostopçu, totti_pk, nsekiz+, mstf_l
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: Estafirulah kardişim sen beni kırmadım çok teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla ... ne demek hafız
MasteLaa' Alıntı: Estafirulah kardişim sen beni kırmadım çok teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla ... ne demek hafız
Amaru Shady Üye codblackops2' Alıntı: Hacı cidden bugün sende bişi var ya çok mutlusun yada bişiler içtin gözlerim doldu şu an Genişletmek için tıkla ... Fatih hâlâ cevap vermedi
codblackops2' Alıntı: Hacı cidden bugün sende bişi var ya çok mutlusun yada bişiler içtin gözlerim doldu şu an Genişletmek için tıkla ... Fatih hâlâ cevap vermedi
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap Metin' Alıntı: vb değil seditio kurmak istiyorum, evet mysql ve php destekliyor, kendim kurmak istiyorum ama chmod 777 falan yapamıyorum Genişletmek için tıkla ... vb haricinde yardım edemem. ben vb ile ilgileniyorum. chmod değişmen için host panelinden yapmalısın ya da cuteftp8 pro kullan.
Metin' Alıntı: vb değil seditio kurmak istiyorum, evet mysql ve php destekliyor, kendim kurmak istiyorum ama chmod 777 falan yapamıyorum Genişletmek için tıkla ... vb haricinde yardım edemem. ben vb ile ilgileniyorum. chmod değişmen için host panelinden yapmalısın ya da cuteftp8 pro kullan.
BreakerZote Üye Vatron' Alıntı: smf iyi de yapısı bana pek hoşgelmiyor. vbulletin de tema düzenleme, dil düzenleme, panel ayarları, veritabanı işlemler filan daha güzel. Genişletmek için tıkla ... Anladım Abi Bu Arada Rezil Olduk Smt Yazdım Yoğunluktan
Vatron' Alıntı: smf iyi de yapısı bana pek hoşgelmiyor. vbulletin de tema düzenleme, dil düzenleme, panel ayarları, veritabanı işlemler filan daha güzel. Genişletmek için tıkla ... Anladım Abi Bu Arada Rezil Olduk Smt Yazdım Yoğunluktan
Metin MF Üye Vatron' Alıntı: vb haricinde yardım edemem. ben vb ile ilgileniyorum. chmod değişmen için host panelinden yapmalısın ya da cuteftp8 pro kullan. Genişletmek için tıkla ... hiç anlamam ki vb kurmak istesem onun da lisansı yok kaçak
Vatron' Alıntı: vb haricinde yardım edemem. ben vb ile ilgileniyorum. chmod değişmen için host panelinden yapmalısın ya da cuteftp8 pro kullan. Genişletmek için tıkla ... hiç anlamam ki vb kurmak istesem onun da lisansı yok kaçak
codblackops2 Üye Pondusss' Alıntı: Fatih hâlâ cevap vermedi Genişletmek için tıkla ... Ne içtiysen söyle bende içeceğim
Pondusss' Alıntı: Fatih hâlâ cevap vermedi Genişletmek için tıkla ... Ne içtiysen söyle bende içeceğim