minoo Üye iyi qeceler Hüseyn --------------- Ekleme --------------- Yamırım bn de oyuna daldım yaw cwp yazmayı unutuyorm
iyi qeceler Hüseyn --------------- Ekleme --------------- Yamırım bn de oyuna daldım yaw cwp yazmayı unutuyorm
DiaBLoS Admin İyi geceler Halil kardeşim .. Kardeşim diyorum benden yaş olarak bayağı küçüksün ondan . Nasılsın ?
DiaBLoS Admin Muhakkak gelirler gece . Adamlar sabaha kadar takılıyorlar . Onlar başka . İyiyim eyvalllah Faruk .. Sen nasılsın , iyisin umarım ?
Muhakkak gelirler gece . Adamlar sabaha kadar takılıyorlar . Onlar başka . İyiyim eyvalllah Faruk .. Sen nasılsın , iyisin umarım ?
zehircbbb Üye Hoşbulduk tekrar. Allah razı olsun iyiyim. Notlar düzeldi artık pederle aramız iyi o yüzden izin veriyor
Hoşbulduk tekrar. Allah razı olsun iyiyim. Notlar düzeldi artık pederle aramız iyi o yüzden izin veriyor
byilmazZ Üye Dert var, SAGOPA KAJMER - Vasiyet dinliyorum İnsan Pesimist olunca Yunus Abi nin şarkıları süper geliyor insana. Tüm pesimistlere tavsiye ederim
Dert var, SAGOPA KAJMER - Vasiyet dinliyorum İnsan Pesimist olunca Yunus Abi nin şarkıları süper geliyor insana. Tüm pesimistlere tavsiye ederim