haltie Üye zehircbbb' Alıntı: Gündüz ama Sa. Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam gece yazmış faruk daha 4 5 saat var en az
zehircbbb' Alıntı: Gündüz ama Sa. Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam gece yazmış faruk daha 4 5 saat var en az
DiaBLoS Admin Konuya gece yazılması daha mantıklı başlıktan da anlasılacağı üzere . Herşey tadında güzeldir değil mi ?
Konuya gece yazılması daha mantıklı başlıktan da anlasılacağı üzere . Herşey tadında güzeldir değil mi ?
zehircbbb Üye Abı ne olacak anlamıyorum ki . Gece giremiyorum ki .. Neyse tekrar kusura bakmayın buda iki oldu................................
Abı ne olacak anlamıyorum ki . Gece giremiyorum ki .. Neyse tekrar kusura bakmayın buda iki oldu................................
haltie Üye zehircbbb' Alıntı: Abı ne olacak anlamıyorum ki . Gece giremiyorum ki .. Neyse tekrar kusura bakmayın buda iki oldu................................ Genişletmek için tıkla ... ne olucak kardeşim bir şey olmaz.ama konunun adı gececiler gündüz yazmak alakasız oluyor yoksa dünyanın sonu değil yani geceleri bekleriz uygun olunca
zehircbbb' Alıntı: Abı ne olacak anlamıyorum ki . Gece giremiyorum ki .. Neyse tekrar kusura bakmayın buda iki oldu................................ Genişletmek için tıkla ... ne olucak kardeşim bir şey olmaz.ama konunun adı gececiler gündüz yazmak alakasız oluyor yoksa dünyanın sonu değil yani geceleri bekleriz uygun olunca
haltie Üye DiaBLoS' Alıntı: En fazla final oynayan takımız Final de . Genişletmek için tıkla ... bulmuş yine bir istatistik kupayı alınca ne yapcanaz ali bende sevinicem o gece ne rahat uyursunuz hee
DiaBLoS' Alıntı: En fazla final oynayan takımız Final de . Genişletmek için tıkla ... bulmuş yine bir istatistik kupayı alınca ne yapcanaz ali bende sevinicem o gece ne rahat uyursunuz hee
DiaBLoS Admin Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz . Bitti .
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz . Bitti .
DiaBLoS Admin Türkiye kupasını alınca ne oluyor ki ? Çok mu büyük başarı ... Lig kupası varken , ona mı kaldık . Türkiye kupasını alanlar ne yapıyor ? Ne fazlası var onu söyleyin ?
Türkiye kupasını alınca ne oluyor ki ? Çok mu büyük başarı ... Lig kupası varken , ona mı kaldık . Türkiye kupasını alanlar ne yapıyor ? Ne fazlası var onu söyleyin ?
haltie Üye DiaBLoS' Alıntı: Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz . Bitti . Genişletmek için tıkla ... o yüzden istatistiklerden vazgeç ali artık
DiaBLoS' Alıntı: Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz . Bitti . Genişletmek için tıkla ... o yüzden istatistiklerden vazgeç ali artık
haltie Üye DiaBLoS' Alıntı: Türkiye kupasını alınca ne oluyor ki ? Çok mu büyük başarı ... Lig kupası varken , ona mı kaldık . Türkiye kupasını alanlar ne yapıyor ? Ne fazlası var onu söyleyin ? Genişletmek için tıkla ... bir atasözü vardı neydi o ya kedi ve ciğer vardı kedi ona uzanamıyorduda iftira atıyordu nasıldı o söz ya
DiaBLoS' Alıntı: Türkiye kupasını alınca ne oluyor ki ? Çok mu büyük başarı ... Lig kupası varken , ona mı kaldık . Türkiye kupasını alanlar ne yapıyor ? Ne fazlası var onu söyleyin ? Genişletmek için tıkla ... bir atasözü vardı neydi o ya kedi ve ciğer vardı kedi ona uzanamıyorduda iftira atıyordu nasıldı o söz ya
DiaBLoS Admin Gereği yok kupanın . Müzemiz zaten kupalarla dolu .Kupa görmek isteyenler gelebilirler klübümüze .. Fenerbahçe kupa olarak giness rekorlar kitabına girmiştir ..
Gereği yok kupanın . Müzemiz zaten kupalarla dolu .Kupa görmek isteyenler gelebilirler klübümüze .. Fenerbahçe kupa olarak giness rekorlar kitabına girmiştir ..