tragedie Emekli Yönetici hoş geldin yunus iyi geceler --------------- Ekleme --------------- ağa ben o tür filmleri sevmiyorum aksiyon ve drama
hoş geldin yunus iyi geceler --------------- Ekleme --------------- ağa ben o tür filmleri sevmiyorum aksiyon ve drama
DiaBLoS Admin haltie' Alıntı: canım kardeşim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Halit im . İyiyim . Limewire eski sürüm arıyorum iki saattir . Yeni sürüm çok gıcık yaw . halil09' Alıntı: herkese iyi geceler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin kardeş .
haltie' Alıntı: canım kardeşim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Halit im . İyiyim . Limewire eski sürüm arıyorum iki saattir . Yeni sürüm çok gıcık yaw . halil09' Alıntı: herkese iyi geceler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin kardeş .
DiaBLoS Admin haltie' Alıntı: ne indirmek için kullanıyosun limewireyi.ben kullanmıyorum onu hiç Genişletmek için tıkla ... Müzik .
haltie' Alıntı: ne indirmek için kullanıyosun limewireyi.ben kullanmıyorum onu hiç Genişletmek için tıkla ... Müzik .
Perfect! Üye abi limewire tehlikeli ya biliyorsundur ama hem her türlü virüs geliyo. Hem de allah korusun ıp yi kaptırırsan bi ton ceza ben o yüzden kullanmıyorum.
abi limewire tehlikeli ya biliyorsundur ama hem her türlü virüs geliyo. Hem de allah korusun ıp yi kaptırırsan bi ton ceza ben o yüzden kullanmıyorum.
haltie Üye gerek yok be ali buluyosun her yerde.güvenlik açığı doğuruyor diye duydum o programın erol demişti