codblackops2 Üye cardanadam' Alıntı: normalde sabah ezanı okununca ama sen öğlen ezanını bekle Genişletmek için tıkla ... Hacı dur netten bakaym sahur saatine
cardanadam' Alıntı: normalde sabah ezanı okununca ama sen öğlen ezanını bekle Genişletmek için tıkla ... Hacı dur netten bakaym sahur saatine
Amaru Shady Üye Vatron' Alıntı: aleykümselam hoşgeldin ama geç geldin 0 Kapanış. Herkese iyi geceler, hayırlı sahurlar. Yarın gece görüşmek üzere... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi
Vatron' Alıntı: aleykümselam hoşgeldin ama geç geldin 0 Kapanış. Herkese iyi geceler, hayırlı sahurlar. Yarın gece görüşmek üzere... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi
VKUCUKSAHİN Üye MasteLaa' Alıntı: Oo kuzum hoş geldin nasılsın ? Bu arada Skype yi çözemedim seni gördüm ama Genişletmek için tıkla ... goş buldum kuzum zamanla öğrenirsin kolay birşey totti_pk' Alıntı: A.s Kardeşim Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Goş buldum paşam Vatron' Alıntı: aleykümselam hoşgeldin ama geç geldin 0 Kapanış. Herkese iyi geceler, hayırlı sahurlar. Yarın gece görüşmek üzere... Genişletmek için tıkla ... Olmaz böyle pirim nereye
MasteLaa' Alıntı: Oo kuzum hoş geldin nasılsın ? Bu arada Skype yi çözemedim seni gördüm ama Genişletmek için tıkla ... goş buldum kuzum zamanla öğrenirsin kolay birşey totti_pk' Alıntı: A.s Kardeşim Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Goş buldum paşam Vatron' Alıntı: aleykümselam hoşgeldin ama geç geldin 0 Kapanış. Herkese iyi geceler, hayırlı sahurlar. Yarın gece görüşmek üzere... Genişletmek için tıkla ... Olmaz böyle pirim nereye
DreaMagiC Üye tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm benim gececi ailem Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam hoşgeldin
tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm benim gececi ailem Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam hoşgeldin
codblackops2 Üye __xXx__' Alıntı: ben kaçar millet allaha emanet hayırlı sahurlar Genişletmek için tıkla ... İyi geceler İyi geceler Fatih
__xXx__' Alıntı: ben kaçar millet allaha emanet hayırlı sahurlar Genişletmek için tıkla ... İyi geceler İyi geceler Fatih
BreakerZote Üye MasteLaa' Alıntı: Acil gitmeliyim Hayırlı sahurlar Genişletmek için tıkla ... Sağol Fatih İyi Geceler By
MasteLaa' Alıntı: Acil gitmeliyim Hayırlı sahurlar Genişletmek için tıkla ... Sağol Fatih İyi Geceler By
codblackops2 Üye tinasoft' Alıntı: goş buldum kuzum zamanla öğrenirsin kolay birşey Goş buldum paşam Olmaz böyle pirim nereye Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin
tinasoft' Alıntı: goş buldum kuzum zamanla öğrenirsin kolay birşey Goş buldum paşam Olmaz böyle pirim nereye Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin
DreaMagiC Üye Vatron' Alıntı: aleykümselam hoşgeldin ama geç geldin 0 Kapanış. Herkese iyi geceler, hayırlı sahurlar. Yarın gece görüşmek üzere... Genişletmek için tıkla ... Hayırlı sahurlar abim
Vatron' Alıntı: aleykümselam hoşgeldin ama geç geldin 0 Kapanış. Herkese iyi geceler, hayırlı sahurlar. Yarın gece görüşmek üzere... Genişletmek için tıkla ... Hayırlı sahurlar abim
VKUCUKSAHİN Üye Pondusss' Alıntı: gidenlere iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Furkan'ın nasılsın yav Merak ettim seni..
Pondusss' Alıntı: gidenlere iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Furkan'ın nasılsın yav Merak ettim seni..
codblackops2 Üye tinasoft' Alıntı: Goş buldum nasılsın usta Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür sen
DreaMagiC Üye cardanadam' Alıntı: normalde sabah ezanı okununca ama sen öğlen ezanını bekle Genişletmek için tıkla ...
cardanadam' Alıntı: normalde sabah ezanı okununca ama sen öğlen ezanını bekle Genişletmek için tıkla ...
VKUCUKSAHİN Üye codblackops2' Alıntı: İyiyim çok şükür sen Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun usta Yemek bekliyorum
codblackops2' Alıntı: İyiyim çok şükür sen Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun usta Yemek bekliyorum
DreaMagiC Üye __xXx__' Alıntı: ben kaçar millet allaha emanet hayırlı sahurlar Genişletmek için tıkla ... Sende kardeşim hayırlı sahurlar.
__xXx__' Alıntı: ben kaçar millet allaha emanet hayırlı sahurlar Genişletmek için tıkla ... Sende kardeşim hayırlı sahurlar.
codblackops2 Üye tinasoft' Alıntı: Furkan'ın nasılsın yav Merak ettim seni.. Genişletmek için tıkla ... Biz merak ettikte noldu adam yüzümüze bakmıyor cevap bie vermiyo
tinasoft' Alıntı: Furkan'ın nasılsın yav Merak ettim seni.. Genişletmek için tıkla ... Biz merak ettikte noldu adam yüzümüze bakmıyor cevap bie vermiyo
BreakerZote Üye tinasoft' Alıntı: Goş buldum nasılsın usta Genişletmek için tıkla ... Dün Nereye Kayboldunuz 2Dk Su İçmeye Gittim Herkez Gitmiş
tinasoft' Alıntı: Goş buldum nasılsın usta Genişletmek için tıkla ... Dün Nereye Kayboldunuz 2Dk Su İçmeye Gittim Herkez Gitmiş