MasteLaa Üye DreaMagiC' Alıntı: Fark yapmaz Fatih gel yanıma Genişletmek için tıkla ... Geliyorum abim kimle savaşıyoz
DreaMagiC' Alıntı: Fark yapmaz Fatih gel yanıma Genişletmek için tıkla ... Geliyorum abim kimle savaşıyoz
DreaMagiC Üye cardanadam' Alıntı: arkadallar ben teledonun ekrsnı gmereöşyom yazıtı siz füzelrb Genişletmek için tıkla ... Abim daha sakin bir şekilde yaz
cardanadam' Alıntı: arkadallar ben teledonun ekrsnı gmereöşyom yazıtı siz füzelrb Genişletmek için tıkla ... Abim daha sakin bir şekilde yaz
__xXx__ Üye DreaMagiC' Alıntı: Fark yapmaz Fatih gel yanıma Genişletmek için tıkla ... mastelaa benden
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: Oh be kardişim sonunda cevap geldi Genişletmek için tıkla ... kaçtır cevap yazıyorum bakmıyorsunki be kardişim - - - Eklendi - - - Şu anda 14 kişi bu konuyu okuyor. (12 üye ve 2 misafir) ynsemrekose, totti_pk, Pondusss+, alpayoktay, FeC!, __xXx__, otostopçu, MasteLaa+, cardanadam, StunnerDead, v0ld3m0rt1s
MasteLaa' Alıntı: Oh be kardişim sonunda cevap geldi Genişletmek için tıkla ... kaçtır cevap yazıyorum bakmıyorsunki be kardişim - - - Eklendi - - - Şu anda 14 kişi bu konuyu okuyor. (12 üye ve 2 misafir) ynsemrekose, totti_pk, Pondusss+, alpayoktay, FeC!, __xXx__, otostopçu, MasteLaa+, cardanadam, StunnerDead, v0ld3m0rt1s
cardanadam Üye MasteLaa' Alıntı: Tercüme ediyim : Arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... çoook uykım vaar azjaldı sayanman lazım
MasteLaa' Alıntı: Tercüme ediyim : Arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... çoook uykım vaar azjaldı sayanman lazım
__xXx__ Üye MasteLaa' Alıntı: Geliyorum abim kimle savaşıyoz Genişletmek için tıkla ... :şahan1: küstüm sana
MasteLaa Üye totti_pk' Alıntı: Deli Oldum Suan Hem Net Gidiyor Hem Takip Etmeye Çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... Çok kötü oluyor o
totti_pk' Alıntı: Deli Oldum Suan Hem Net Gidiyor Hem Takip Etmeye Çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... Çok kötü oluyor o
DreaMagiC Üye MasteLaa' Alıntı: Geliyorum abim kimle savaşıyoz Genişletmek için tıkla ... Arda ve ekibi
BreakerZote Üye MasteLaa' Alıntı: EnerjiSA yazısı gördüm sanki Babam da orada çalışıyor Genişletmek için tıkla ... Kaçıncı Y.Y Hala Elektrik Kesintisine Mağruz Kalıyoruz Ondan Dolayı RTLde Geçti Enerjisa
MasteLaa' Alıntı: EnerjiSA yazısı gördüm sanki Babam da orada çalışıyor Genişletmek için tıkla ... Kaçıncı Y.Y Hala Elektrik Kesintisine Mağruz Kalıyoruz Ondan Dolayı RTLde Geçti Enerjisa
MasteLaa Üye __xXx__' Alıntı: ahan1: küstüm sana Genişletmek için tıkla ... Abim sen miydin bilmiyordum - - - Eklendi - - - FeC!' Alıntı: Fatih Abi hiç selam dabah yok bakıyorum Genişletmek için tıkla ... Yazdım kuzum sen göremedin
__xXx__' Alıntı: ahan1: küstüm sana Genişletmek için tıkla ... Abim sen miydin bilmiyordum - - - Eklendi - - - FeC!' Alıntı: Fatih Abi hiç selam dabah yok bakıyorum Genişletmek için tıkla ... Yazdım kuzum sen göremedin
cardanadam Üye DreaMagiC' Alıntı: Abim daha sakin bir şekilde yaz Genişletmek için tıkla ... o zamanda yetşlemiyom zaten ekranı bulanık göeüyom
DreaMagiC' Alıntı: Abim daha sakin bir şekilde yaz Genişletmek için tıkla ... o zamanda yetşlemiyom zaten ekranı bulanık göeüyom
__xXx__ Üye MasteLaa' Alıntı: Abim sen miydin bilmiyordum - - - Eklendi - - - Yazdım kuzum sen göremedin Genişletmek için tıkla ... he ya bendim
MasteLaa' Alıntı: Abim sen miydin bilmiyordum - - - Eklendi - - - Yazdım kuzum sen göremedin Genişletmek için tıkla ... he ya bendim
MasteLaa Üye totti_pk' Alıntı: Kaçıncı Y.Y Hala Elektrik Kesintisine Mağruz Kalıyoruz Ondan Dolayı RTLde Geçti Enerjisa Genişletmek için tıkla ... Sabancı yı severim
totti_pk' Alıntı: Kaçıncı Y.Y Hala Elektrik Kesintisine Mağruz Kalıyoruz Ondan Dolayı RTLde Geçti Enerjisa Genişletmek için tıkla ... Sabancı yı severim
BreakerZote Üye MasteLaa' Alıntı: Sabancı yı severim Genişletmek için tıkla ... Rahmetliyi Bende Severdim