papakudioflu Emekli Yönetici ynsemrekose' Alıntı: vallahi nasıl olayım abi 55 derecede orucu düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... allah verir kolayligini.
ynsemrekose' Alıntı: vallahi nasıl olayım abi 55 derecede orucu düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... allah verir kolayligini.
pelın_ TheM-CK' Alıntı: Sakinim. Kavga yok zaten. Genişletmek için tıkla ... pardon unutttmusum kusurabakmayın
TheM-CK' Alıntı: Sakinim. Kavga yok zaten. Genişletmek için tıkla ... pardon unutttmusum kusurabakmayın
Adilx05 Üye Hakanmtn54' Alıntı: 27 derecede oruç tutacağım nasıl dayanacağım acaba Genişletmek için tıkla ... Ora Gene İyi Burda 30'un Altına Düşmez Hiç MasteLaa' Alıntı: Sen geldin daha iyi oldum Ömer'im Çalış bakalım Tamam mı kardişim Genişletmek için tıkla ... Çalışıyoz Bakam DreaMagiC' Alıntı: Yok be şaka bak ağlama ama Genişletmek için tıkla ... Tamam O Zaman Sakinim TheM-CK' Alıntı: Sakinim. Kavga yok zaten. Genişletmek için tıkla ... Aman Aman Kardeş Bende Birden Atağa Kalkınca Bişey Oldu Zannettim
Hakanmtn54' Alıntı: 27 derecede oruç tutacağım nasıl dayanacağım acaba Genişletmek için tıkla ... Ora Gene İyi Burda 30'un Altına Düşmez Hiç MasteLaa' Alıntı: Sen geldin daha iyi oldum Ömer'im Çalış bakalım Tamam mı kardişim Genişletmek için tıkla ... Çalışıyoz Bakam DreaMagiC' Alıntı: Yok be şaka bak ağlama ama Genişletmek için tıkla ... Tamam O Zaman Sakinim TheM-CK' Alıntı: Sakinim. Kavga yok zaten. Genişletmek için tıkla ... Aman Aman Kardeş Bende Birden Atağa Kalkınca Bişey Oldu Zannettim
Amaru Shady Üye StunnerDead' Alıntı: Bırak o asist yapsın Genişletmek için tıkla ... onu yapıyor zaten
MasteLaa Üye DreaMagiC' Alıntı: Yok be şaka bak ağlama ama Genişletmek için tıkla ... Sen kimseyi kıramazsın abim
papakudioflu Emekli Yönetici DreaMagiC' Alıntı: Ne güzelmiş abim terasımız olaydı bizde izlerdik Genişletmek için tıkla ... olur birgun inşallah allah kalbine gore versin.
DreaMagiC' Alıntı: Ne güzelmiş abim terasımız olaydı bizde izlerdik Genişletmek için tıkla ... olur birgun inşallah allah kalbine gore versin.
Hakanmtn54 Üye MasteLaa' Alıntı: Maraş 40 a çıkıyor Genişletmek için tıkla ... allah sabır versin vantilatorle falan uyuyun
MasteLaa' Alıntı: Maraş 40 a çıkıyor Genişletmek için tıkla ... allah sabır versin vantilatorle falan uyuyun
Adilx05 Üye plusnettr' Alıntı: Gece var dediler geldik Selam Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Hoşgeldin
codblackops2 Üye Pondusss' Alıntı: onu yapıyor zaten Genişletmek için tıkla ... Adam, beni adam yerine koymuyor
papakudioflu Emekli Yönetici __xXx__' Alıntı: selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... aleykumselam kardeşim hoşgeldin
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MasteLaa' Alıntı: Bu arada kuzum nerde ( Vatron ) Genişletmek için tıkla ... burdayım kuzu projeye dalmışım yetiştirmem lazımda... @TheM-CK sağol kardeşim seni sormalı inşallah.
MasteLaa' Alıntı: Bu arada kuzum nerde ( Vatron ) Genişletmek için tıkla ... burdayım kuzu projeye dalmışım yetiştirmem lazımda... @TheM-CK sağol kardeşim seni sormalı inşallah.
codblackops2 Üye __xXx__' Alıntı: selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Arda hoşgeldin