Perfect! Üye Praetor' Alıntı: İyi geceler MaxiCep Genişletmek için tıkla ... sanada iyi gceler adminim
minoo Üye Praetor' Alıntı: İyi geceler MaxiCep Genişletmek için tıkla ... aaa sen daha burda mısn nye kandırıyon beni
Praetor' Alıntı: İyi geceler MaxiCep Genişletmek için tıkla ... aaa sen daha burda mısn nye kandırıyon beni
tragedie Emekli Yönetici ufuk yavaş ama profilde harika çalıyor 1 saniyede felan çalmaya başlıyor şarkıyı
haltie Üye levent bilmediğiniz şey yada unuttuğunuz derbilerde performans öne çıkmaz o anlık durumlardır mesela gs fb maçı gs daha iyiydi kağıt üstünde yada ilk yarı sizi haşat ettiğimiz maç
levent bilmediğiniz şey yada unuttuğunuz derbilerde performans öne çıkmaz o anlık durumlardır mesela gs fb maçı gs daha iyiydi kağıt üstünde yada ilk yarı sizi haşat ettiğimiz maç
tragedie Emekli Yönetici ilk yarı oynadıgımız maçta biz uefa kupada ligde oynuyorduk ayrıca o haftalarda takım düşüşteydi bir sürü maç kaybettik bedavadan şimdi bjk düşüşte ayrıca ayıp avrupada yoksun kupada yoksun haftada bir maç oynuyorsun feneri yeniyorsun ama kaçıncı sıradasın
ilk yarı oynadıgımız maçta biz uefa kupada ligde oynuyorduk ayrıca o haftalarda takım düşüşteydi bir sürü maç kaybettik bedavadan şimdi bjk düşüşte ayrıca ayıp avrupada yoksun kupada yoksun haftada bir maç oynuyorsun feneri yeniyorsun ama kaçıncı sıradasın
haltie Üye asi kız sende bjkli olsan süper olucak yamır yapamadınmı profil şarkısı şarkı ne ben sana link atarım upload edip
asi kız sende bjkli olsan süper olucak yamır yapamadınmı profil şarkısı şarkı ne ben sana link atarım upload edip
Aksi Üye tesekkurler (: hosbuldum. nasılsınız bakalım --------------- Ekleme --------------- ben dogma buyume GALATASARAYLIYIM ölede ölucem bıkerem hıh sen hayal kur :P
tesekkurler (: hosbuldum. nasılsınız bakalım --------------- Ekleme --------------- ben dogma buyume GALATASARAYLIYIM ölede ölucem bıkerem hıh sen hayal kur :P
Yağmur Üye haltie' Alıntı: asi kız sende bjkli olsan süper olucak yamır yapamadınmı profil şarkısı şarkı ne ben sana link atarım upload edip Genişletmek için tıkla ... ya dayanamadım yavaşlığına ondan belki yarın yaparım. the rasmustan immortal ya da open my eyes düşünüyorum ama bakalım...
haltie' Alıntı: asi kız sende bjkli olsan süper olucak yamır yapamadınmı profil şarkısı şarkı ne ben sana link atarım upload edip Genişletmek için tıkla ... ya dayanamadım yavaşlığına ondan belki yarın yaparım. the rasmustan immortal ya da open my eyes düşünüyorum ama bakalım...